«Καταριόντουσαν το παιδί μου, μου ευχόντουσαν ψόφο» Η Ελεονώρα Μελέτη απαντά στα απαράδεκτα σχόλια εναντίον της

April 29, 2023

«Καταριόντουσαν το παιδί μου, μου ευχόντουσαν ψόφο» Η Ελεονώρα Μελέτη απαντά στα απαράδεκτα σχόλια εναντίον της


Διαφ.

Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο inbox της τη δυσαρέστησαν.Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος υπογραμμίζει σε ανάρτησή της:

«Σας είχα υποσχεθεί απαντήσεις σε ερωτήσεις q and a με ποστ. Πάμε λοιπόν. Η fay ρώτησε: «ποτέ ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες άσχημα από σχόλια στο ινσταγκραμ».

Ήταν πριν λίγες μέρες όταν φιλοξένησα τον πρωθυπουργό της χώρας στην εκπομπή για συνέντευξη. Χωρίς να έχω προλάβει καν να ανεβάσω το παραμικρό, δέχτηκα κάποια, ευτυχώς λίγα, μηνύματα από ανθρώπους που μου ευχόντουσαν ψόφο, καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου.

Η Ελεονώρα Μελέτη απαντάει στα αρνητικά σχόλια

Και αυτό γιατί απλά… ΕΚΑΝΑ τη δουλειά μου. Μου πήρε μερικά λεπτά να συνειδητοποιήσω πως οι άνθρωποι αυτοί είχαν ταυτίσει αυτή την επαγγελματική μου στιγμή με πολιτική πεποίθηση, και την είχαν αποδώσει μέσα τους σε μια πιθανή πολιτική μου στάση.

Για λίγα λεπτά ένιωσα θλίψη, για την τοξικότητα, την παιδεία και τη νοημοσύνη κάποιων. Ένιωσα όμως και θυμό για τον φασισμό που διέπει κάποιους ψυχισμούς με αποτέλεσμα να σου επιτίθενται ακόμα κ όταν ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ότι τολμάς να πιστεύεις ή να εξυπηρετείς οτιδήποτε ΔΕΝ υποστηρίζουν οι ίδιοι. (Φανταστείτε πως αντιδρούν όταν οποιαδήποτε υπόθεση τους είναι… γεγονός.)

Μετά από λίγα λεπτά το ξεπέρασα, έγραψα στο βιογραφικό μου την συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας, (επί της ευκαιρίας τον ευχαριστώ θερμά κάτι που δεν τόλμησα από φόβο να κάνω νωρίτερα) αλλά έγραψα ταυτόχρονα και όλους “εκείνους” στο πάνθεον της υπαρξιακής τους θλιβερότητας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)


Πηγή