48χρονη παράτησε την οικογενειακή επιχείρηση & σήμερα βγάζει 16.000 το μήνα εξαιτίας του.. παρουσιαστικού της

April 30, 2023

48χρονη παράτησε την οικογενειακή επιχείρηση & σήμερα βγάζει 16.000 το μήνα εξαιτίας του.. παρουσιαστικού της


Διαφ.

Μία 48χρονη γυναίκα, η Lauren Spencer, μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, μπήκε στο κορυφαίο 0,5% των κερδισμένων στο OnlyFans, λόγω της ομοιότητάς της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.



Πριν κάνει το νέο επαγγελματικό της βήμα, η Lauren Spencer διατηρούσε μια εταιρεία καθαρισμού με τον σύζυγό της, για περισσότερα από 10 χρόνια, αλλά όταν ξέσπασε η πανδημία, είδε τη δουλειά της να μειώνεται και τότε στράφηκε στο OnlyFans.

«Από ένα κανονικό εισόδημα φτάσαμε στο τίποτα μέσα σε μια νύχτα», υπογράμμισε στο Insider, με αποτέλεσμα να γραφτεί στο OnlyFans, προκειμένου να κερδίζει χρήματα από το σπίτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LAUREN SPENCER (@laurenspencer_uk)

Η 48χρονη παράλληλα ασχολούνταν και με το webcam-modeling, όπου οι θεατές συμμετέχουν σε ένα chatroom και πληρώνουν για να παρακολουθήσουν ζωντανά ρητό περιεχόμενο.

48χρονη γυναίκα κερδίζει χρήματα χάρη στην ομοιότητά της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Με την επιχείρηση καθαρισμού να μην λειτουργεί πλέον, οι θαυμαστές της έλεγαν ότι η Spencer μοιάζει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και της πρότειναν να δοκιμάσει το OnlyFans.

«Συχνά λαμβάνω σχόλια από θαυμαστές που λένε “Μου τη θυμίζεις”. Κάθε φορά που μου το λένε αυτό, κολακεύομαι», επεσήμανε η Spencer.

Η δημιουργός του OnlyFans σημείωσε ότι μερικές φορές, ντύνεται σαν την Νταϊάνα, μετά από αίτημα των θαυμαστών της και τώρα κερδίζει κατά μέσο όρο 16.000 δολάρια το μήνα.

“Όταν οι άνθρωποι μου ζητούν προσαρμοσμένες ταινίες, τότε το κάνω, αλλά δεν είναι ο τρόπος που ντύνομαι καθημερινά”, τόνισε στη συνέχεια.

Κατέληξε ότι ξοδεύει πάνω από 60 ώρες την εβδομάδα, δουλεύοντας ως δημιουργός του OnlyFans και προσπαθώντας να μοιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη βασίλισσα, που μεταφράζεται σε περίπου εννέα ώρες την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: