Έφτασε η μεγάλη μέρα για την Γιάννα Αγγελοπούλου: Χαρές & γλέντια στο σπίτι της, ο γάμος του γιου της και η κούκλα νύφη

May 19, 2023

Έφτασε η μεγάλη μέρα για την Γιάννα Αγγελοπούλου: Χαρές & γλέντια στο σπίτι της, ο γάμος του γιου της και η κούκλα νύφη


Διαφ.

Γιάννα Αγγελόπουλου: Μια υπέροχη μέρα αναμένετε να είναι η αυριανή για την Γιάννα Αγγελόπουλου, μιας και μικρότερος γιος της Δημήτρης, παντρεύεται την αγαπημένη του Λήδα Λογοθέτη.



Γιάννα Αγγελόπουλου

Η Γιάννα Αγγελόπουλου είναι γνωστό πως προτιμά να κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Για αυτό λοιπόν το λόγο η οικογένεια αποφάσισε ο γάμος να πραγματοποιηθεί σε πολύ κλειστό κύκλο και να μη δοθούν φωτογραφίες στη δημοσιότητα. Η τελετή του γάμου, σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, θα τελεσθεί αύριο Σάββατο(20/5) σε εκκλησία των Βορείων Προαστείων ,ενώ το ζευγάρι θα παντρέψει ο Οικουμενικός Πατριάρχης  Βαρθολομαίος. Στο γάμο θα παρεβρεθούν συμφοιτητές τους ζευγαριού αλλά και κάποιοι καλοί φίλοι της οικογένειας Αγγελόπουλου.

Ποια είναι η γοητευτική μέλλουσα σύζυγος του Δημήτρη Αγγελόπουλου

Η Λήδα Λογοθέτη και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, υπήρξαν αρχικά συμμαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών και αργότερα συμφοιτητές στο London School of Economics. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται αρκετά χρόνια σε σχέση.

Παρόλα αυτά, η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Λήδας στο πλευρό του Δημήτρη έγινε κατα τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου του 2021. Την ώρα που η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», βρισκόταν στους επισήμους, ο Δημήτρης και η Λήδα παρακολουθούσαν την παρέλαση από το μπαλκόνι της Μ. Βρεττανίας.

Η Λήδα Λογοθέτη είναι κόρη του γνωστού επιχειρηματία Βασίλη Λογοθέτη ο οποίος έχει την εταιρεία Piscina Azul και κατάγεται από ιστορική οικογένεια της Μυκόνου. Ασχολείται με τα ναυτιλιακά και εκτός από απίστευτα όμορφη είναι έξυπνη αλλά και διορατική. Τόσο εκείνη όσο και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, αποφεύγουν τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις και τα φώτα της δημοσιότητας.
Γιάννα Αγγελόπουλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: