Παραμυθένια τελετή σε μαγικό μέρος: Η Ρούλα Σταματοπούλου βάφτισε τον 1 έτους γιο της & μοιράστηκε τα στιγμιότυπα

May 30, 2023

Παραμυθένια τελετή σε μαγικό μέρος: Η Ρούλα Σταματοπούλου βάφτισε τον 1 έτους γιο της & μοιράστηκε τα στιγμιότυπα


Διαφ.

Η Ρούλα Σταματοπούλου η γνωστή και πετυχημένη make up artist μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο βάπτισαν τον γιο τους, Μιχαήλ – Άγγελο, σε μια ιδιαίτερη και παραμυθένια τελετή στο νησί της Τήνου.



Το ζευγάρι βρέθηκε στο νησί, προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλια του μικρού, ενώ παράλληλα τέλεσαν και το μυστήριο της βάπτισης έχοντας δίπλα τους αγαπημένα πρόσωπα και συγγενείς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Stamatopoulou (@larou1)

Η make up artist μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την βάπτιση, τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης και συγκινημένη αποκάλυψε το τάμα που είχε κάνει πριν γίνει μητέρα

«Η βάπτιση έγινε σε πολύ στενό κύκλο και το ευχαριστηθήκαμε όλοι. Υπήρχε τρομερή ενέργεια απ΄ όλους. Ο Μιχαήλ – Άγγελος έκλαιγε αλλά είχαμε τον πάτερ Γεώργιο που ήταν συγκλονιστικός. Τόσο καλός και τρυφερός μαζί του. Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά που μαζευτήκανε εδώ και διοργανώσανε και τα γενέθλια του παιδιού»

Ρούλα Σταματοπούλου δείτε όλα όσα αποκάλυψε η make up artist

Η Ρούλα Σταματοπούλου μοιράστηκε μαζί με το κοινό της μέσω του instagram τις υπέροχες φωτογραφίες από την βάπτιση και τα πρώτα γενέθλια του γιου της:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: