Το “ξέκοψε” ο σύντροφος της Ματίνας Νικολάου: “Δε θα παντρευτούμε. Έχω μεγαλώσει 3 παιδιά, δεν θέλω άλλο”

May 31, 2023

Το “ξέκοψε” ο σύντροφος της Ματίνας Νικολάου: “Δε θα παντρευτούμε. Έχω μεγαλώσει 3 παιδιά, δεν θέλω άλλο”


Διαφ.

O Βασίλης Πορφυράκης o τραγουδιστής που έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο μουσικό show X Factor και είναι σε σχέση με την Ματίνα Νικολάου (Βάνια) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Breakfast @Star” και μίλησε στη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά. O Βασίλης Πορφυράκης μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα του δισκογραφική δουλειά, μίλησε για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη στον οποίο ήταν παρών, τη σχέση του με τη Ματίνα Νικολάου αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα δικό τους παιδί στο μέλλον.



Ο τραγουδιστής είπε αρχικά για τον περιβόητο γάμο «Ο Πάνος Μουζουράκης είναι φίλος της Ματίνας, στον γάμο του ήταν ο ίδιος Πάνος που ξέρω. Σίγουρα πιο συναισθηματικός. Έχετε και οι δημοσιογράφοι τα δίκια σας που θέλατε να είστε εκεί, και ο Πάνος που ήθελε την ιδιωτικότητά του, κι εγώ στη θέση του αυτό θα επιθυμούσα» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Πορφυράκης.

Το “ξέκοψε” ο σύντροφος της Ματίνας Νικολάου

«Εμείς με την Ματίνα είμαστε σαν παντρεμένοι, δε θα παντρευτούμε. Είναι ασήμαντο αυτή τη στιγμή. Το δέσιμο αυτού του μυστηρίου είναι πάρα πολύ σημαντικό αλλά, σίγουρα αυτό πρέπει να συνδέεται με την οικογένεια. Εμείς, είμαστε εντάξει με τον Παναγιώτη που έχει η Ματίνα, εγώ δεν θέλω παιδί οπότε είμαστε εντάξει με τη συνθήκη αυτή.

Έχω μεγαλώσει τρία παιδιά, τα αδέρφια μου, δεν θέλω άλλο. Δεν είναι αναγκαίο όλοι σε αυτή τη ζωή να γίνουμε γονείς. Αν το θελήσω κάποια στιγμή, υπάρχει και η επιλογή της υιοθεσίας. Θα ήταν χαρά μου να υιοθετήσω μέχρι το τέλος της ζωής μου πολλά παιδιά» είπε σε άλλο σημείο ο Βασίλης Πορφυράκης για το ενδεχόμενο να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά με τη Ματίνα Νικολάου.

O Βασίλης Πορφυράκης αναφέρθηκε και στις επαγγελματικές προτάσεις που έχουν δεχτεί με τη Ματίνα Νικολάου.

Έχουν έρθει προτάσεις για να συνεργαστούμε τηλεοπτικά με τη Ματίνα αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν από τους δυο μας. Θα ξανακάμε ένα J2US, περάσαμε πάρα πολύ ωραία αλλά, νομίζω ότι η Ματίνα θέλει να παίξει θέατρο, όπως και θα κάνει, οπότε το κομμάτι τηλεόραση δε μας ενδιαφέρει. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι οικογένεια για τη Ματίνα, δε σταματάει η συνεργασία τους» είπε.

Β. Πορφυράκης: «Δεν θα παντρευτούμε με την Ματίνα»

Πορφυράκης: Έτσι έριξε τη Νικολάου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: