Φοίβος Δεληβοριάς: Μας έδειξε για πρώτη φορά την πανέμορφη κόρης του και είναι ολόιδια ο μπαμπάς της

June 7, 2023

Φοίβος Δεληβοριάς: Μας έδειξε για πρώτη φορά την πανέμορφη κόρης του και είναι ολόιδια ο μπαμπάς της


Διαφ.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, τον οποίο φέτος απολαύσαμε στα Νούμερα της ΕΡΤ, με τον ίδιο και την παρέα του να σημειώνουν υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης εκτός από σπουδαίος καλλιτέχνης είναι και τρυφερός μπαμπάς.



Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η ηθοποιός, Βάσω Καβαλιεράτου είναι ζευγάρι εδώ και 12 χρόνια και γονείς της Ιόλης.

«Με το κορίτσι που ερωτεύτηκα έχουμε την πίστη και το κέφι ότι θα φτιάξουμε την οικογένειά μας με τους δικούς μας όρους», έλεγε κάποτε για την οικογένειά του ο Φοίβος Δεληβοριάς σε συνέντευξή του. Η Βάσω Καβαλιεράτου μιλώντας στο LadyLike και τη Δέσποινα Δημά επιβεβαίωνε αυτή τη φράση του. «Εμείς μαζί το θελήσαμε και το κάναμε. Αυτό είναι κάτι που ο Φοίβος το κάνει σε όλη του τη ζωή. Εγώ καμια φορά μπορεί να παρασυρθώ και να με πιάσει πανικός “τι θα κάνουμε;”. Μου απαντά θα κάνουμε, εμείς οι δύο θα το κάνουμε. Αυτή είναι η λούπα που εννοεί. Δεν υπάρχει το ότι επειδή οι γονείς μας το έκαναν έτσι, πρέπει να το κάνουμε έτσι κι εμείς», έλεγε η ηθοποιός.

Η κόρη του Ιόλη, αποτελεί για εκείνον και την σύζυγό του, Βάσω Καβαλιεράτου, την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους. Μπορεί συχνά να μιλά για εκείνη με καμάρι, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει το πρόσωπό της και το ποστ ξετρέλανε τους επώνυμους φίλους του με τη Βάσω να αφήνει το πιο γλυκό σχόλιο!

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία η Ιόλη έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δυο γλυκύτατους γονείς της.

Μπορεί μεγαλώνοντας να αισθάνεσαι ότι πρέπει οτιδήποτε έμενε στη σκιά των φόβων ή απωθημένων, πρέπει να το κάνεις. Μου άλλαξε τη ζωή. Είναι μια τεράστια αλλαγή. Όσο μεγαλώνεις γίνεσαι όλο και περισσότερο ανικανοποίητο παιδί… Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Στούντιο 4 μιλώντας για την 11χρονη κόρη του.

Η Ιόλη είναι πλέον 11 ετών και ο Φοίβος Δεληβοριάς έχει δηλώσει ότι είναι πλέον «κριτής» του. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Πάμε Δανάη είχε αποκαλύψει τι του είχε πει η κόρη του για τα Νούμερα, που είχε παρακολουθήσει. «Η κόρη μου πια έχει γίνει κριτικός μου. Διάβαζε από την αρχή τα σενάρια για τα Νούμερα και ερχόταν στα γυρίσματα. Η κόρη μου είπε μια μέρα: “μπαμπά, τα Νούμερα θα μου άρεσαν ακόμα και αν δεν ήμουν κόρη σου, αλλά ακόμα δεν έχεις φτάσει το επίπεδο του Πάρα πέντε”», αποκάλυψε ο τραγουδοποιός.

Η Ιόλη μπορεί να είναι καστανή σαν τον μπαμπά της, αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της «φωνάζουν» Βάσω Καβαλιεράτου από μακριά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Foivos Delivorias (@foivosdelivorias)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: