Χαρές για τον Άκη Πετρετζίκη: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία και το πάρτι υπερπαραγωγή

July 2, 2023

Χαρές για τον Άκη Πετρετζίκη: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία και το πάρτι υπερπαραγωγή


Διαφ.

Ασταμάτητο πάρτι και οικογενειακή ευφορία σήμερα για τον Άκη Πετρετζίκη και την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ! Ο αξεπέραστος σεφ γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του, του μικρού Αχιλλέα, που ήρθε στον κόσμο πριν από δύο χρόνια.

Άκης Πετρετζίκης: Τρομερό πάρτυ για χάρη του γιόκα του

Ένα απίστευτο πάρτι οργάνωσε το επώνυμο ζευγάρι για να γιορτάσει την ευτυχισμένη στιγμή των γενεθλίων του γιου τους. Ο Άκης Πετρετζίκης δεν άργησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανέβασε μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία από το πάρτι, όπου ποζάρει χαμογελαστός αγκαλιά με τον γιο του, ενώ η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ κρατά την αγαπημένη τους κόρη.

Και προσοχή, γιατί η τούρτα των γενεθλίων ήταν μια πραγματική υπερπαραγωγή! Την ετοίμασε με πολύ αγάπη και φαντασία η ίδια η σύζυγος του σεφ. Όλοι ενθουσιάστηκαν με τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό και την εντυπωσιακή εμφάνιση της τούρτας, που ήταν απλά εκπληκτική!

Αυτή η οικογενειακή γιορτή γεμάτη χαρά, γέλιο και αγάπη, αποτελεί μια αξέχαστη στιγμή για τον Άκη Πετρετζίκη, την Κωνσταντίνα και τα παιδιά τους.

«Το αγόρι μας έγινε 2… Να το χαιρόμαστε! (Την τούρτα την έφτιαξε η μαμά)», έγραψε ο διάσημος σεφ στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε.

Δείτε την ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη για τα γενέθλια του γιου του:

7 Σεπτεμβρίου: Κομβική μέρα για την οικογένεια

Ένα αξέχαστο γεγονός συνέβη τον περασμένο Μάιο για το ζευγάρι, καθώς βάφτισαν την αγαπημένη τους κόρης. Φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν για να δώσουν τις πιο θερμές ευχές και να απολαύσουν αξέχαστες στιγμές με την οικογένεια.

Ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του τις πρώτες φωτογραφίες από αυτήν την ειδική μέρα και έγραψε:«7 Σεπτεμβρίου είναι η γιορτή της Αγίας Ακυλίνας… Εκείνη την ημέρα βαφτίσαμε τον γιόκα μας και παντρευτήκαμε! Ευχόμαστε η πριγκιπισσούλα μας να είναι υγιής και καλότυχη! Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν ο μπαμπάς και ο νονός». Η μικρή κοπελίτσα πήρε το όνομα Ακυλίνα, και ο διάσημος σεφ αποκάλυψε αυτήν την ευχάριστη είδηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: