Βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Φωτεινή Αθερίδου: Έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση με τους άντρες της ζωής της

July 2, 2023

Βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Φωτεινή Αθερίδου: Έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση με τους άντρες της ζωής της


Διαφ.

Η Φωτεινή Αθερίδου ζει στον “παράδεισο” μαζί με τους άντρες της ζωής της.  Κάθε της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μία “εκρηκτική βόμβα” γεμάτη ευτυχία που “ανατινάζει τις καρδιές μας”. Τι να πούμε τώρα, οι τρεις  άντρες της ζωής της είναι οι αστέρες στον δικό της γαλαξία!

Δεν μπορείς να μην λυγίσεις μπροστά στην αγάπη που εκπέμπει αυτή η φωτογραφία! Οι δύο της υπέροχοι γιοί και ο γοητευτικός άντρας της, παίρνουν την πρώτη θέση στη καρδιά της γνωστής καλλιτέχνιδας!  Μαζί δημιουργούν τις πιο τέλειες στιγμές, που αποτυπώνονται με αγάπη σε αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


«Τρία τα αγόρια που αγαπώ … τρεις και οι Μαγκλάρες», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Μην ξεχνάμε πως το ζευγάρι καλωσόρισε το δεύτερο μωράκι τους τον περασμένο Μάρτιο και τώρα απολαμβάνουν μια από τις πιο μαγικές περιόδους της ζωής τους. Είναι στιγμές  γεμάτες χαρά, αγάπη και ευτυχία για όλη την οικογένεια.

Η ανάρτησή της Φωτεινής Αθερίδου:

Τα όσα είπε ο παππούς Θοδωρής Αθερίδης

Η Φωτεινή  φέρνει στον κόσμο έναν υγιέστατο μωράκι και, συνεπώς, ο Θοδωρής Αθερίδης γίνεται για δεύτερη φορά ένας χαρούμενος παππούς. «Είμαστε μια χαρά, νιώθουμε τέλεια. Η γέννηση ενός παιδιού είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού. Ακόμα δεν έχω κάνει κάποιο δώρο στα παιδιά, θα βγούμε και θα το κανονίσω», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου εγγονού του. Οι χαρές του γνωστού ηθοποιού δεν έχουν όρια και ανυπομονεί να ζήσει μοναδικές στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: