42 ετών με κορμί 25άρας: Η εμφάνιση της Ράνια Τζίμα με κολάν στο γυμναστήριο που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

July 3, 2023
Η Ράνια Τζίμα, 42 ετών, εντυπωσίασε όλους με την εμφάνισή της στο γυμναστήριο, δείχνοντας ένα κορμί αξιόλογο για μια 25άρα. Όλοι την παρατήρησαν όταν φορούσε ένα κολάν.

42 ετών με κορμί 25άρας: Η εμφάνιση της Ράνια Τζίμα με κολάν στο γυμναστήριο που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα


Διαφ.

Η Ράνια Τζίμα διαθέτει μία εξαιρετικά καλλίγραμμη σιλουέτα και πρόσφατα ανέβασε μια εντελώς διαφορετική φωτογραφία από αυτές που μοιράζεται συνήθως.

Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του δελτίου ειδήσεων του Mega που παρουσιάζει, την θέλει να είναι καθιστή, εκείνη μας έχει χαρίσει και μερικά μακρινά πλάνα.

Σπάνια προτιμά φορέματα ή φούστες, σε αντίθεση με τις περισσότερες anchor women, αλλά τα στενής γραμμής κοστούμια που επιλέγει, μας επιτρέπουν να καταλάβουμε πως η δημοσιογράφος έχει ένα πολύ ωραίο σώμα.

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε, είχε για πέντε μήνες παραμελήσει την προπόνησή της- πιθανότητα λόγω προεκλογικής περιόδου και αυξημένου φόρτου εργασίας- αλλά αποφάσισε να επανέλθει δριμύτερη.

Το μεσημέρι μάλιστα του Σαββάτου (1/7) τη βρήκε να εκτελεί τις ασκήσεις της, με την ίδια να αναρτά και ένα στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Instagram. Πρόκειται για κάτι που δεν συνηθίζει, μιας και το προφίλ της μετρά ελάχιστες αναρτήσεις και κυρίως επαγγελματικές, από το στούντιο του Mega.

Όπως φαίνεται όμως, εκτιμά πολύ τον γυμναστή που εμπιστεύεται και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους ποιος είναι. Έτσι, την βλέπουμε να ποζάρει εντός γυμναστηρίου, χαμογελαστή πίσω από τον personal trainer της, Γιώργο Νάρο. “Προπόνηση μετά από πέντε μήνες, καιρός ήταν” σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο δεν την βλέπουμε όπως την έχουμε συνηθίσει, με αυστηρά δηλαδή κοστούμια και formal ύφος, αλλά με κοντό αθλητικό σορτσάκι, γκρι τοπ και λευκά sneakers.

width=427

Στο πρόσφατο κοινό τους στιγμιότυπο, μπορούμε για ακόμη μια φορά να δούμε και το νέο look που έχει υιοθετήσει.

Εδώ και λίγο καιρό λοιπόν την βλέπουμε με ένα bob cut στο ίδιο ύψος με το πιγούνι σε μελί golden blonde απόχρωση, διανθισμένο με διακριτικά baby lights.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: