Δύσκολες ώρες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Χωρίς τέλος οι καταθέσεις κόλαφος στη δίκη της

July 3, 2023

Δύσκολες ώρες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Χωρίς τέλος οι καταθέσεις κόλαφος στη δίκη της


Διαφ.

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι ιατροδικαστικές εκθέσεις

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί η έναρξη της δίκης για την υπόθεση θανάτου των άλλων δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, της Μαλένας και της Ίριδας.

Αναμένεται να ανακοινωθεί, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, η έναρξη της δίκης για την υπόθεση του τραγικού τέλους των δύο παιδιών Μαλένας και Ίριδας. Η υπόθεση, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star βρίσκεται στον εισαγγελέα, ενώ αναμένεται ο προσδιορισμός της δικάσιμου

Στα πλαίσια της εκπομπής ο κος Α. Λύτρας ανέφερε πως οι ιατροδικαστές αναφορικά με την συγκεκριμένη περίπτωση «είναι μπερδεμένοι», ενώ αν κάποιος διαβάσει τη δικογραφία θα αντιληφθεί ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι οι ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Ο κος Α. Λύτρας απάντησε στο αν η μητέρα είναι αθώα

Σε ερώτηση που τέθηκε στον καλεσμένο της εκπομπής κ. Λύτρα, για το εάν έχει κατασταλάξει για την αθωότητα της κατηγορουμένης απάντησε πως το διάστημα που ο ίδιος είχε επαφή με την κατηγορουμένη και τον σύζυγό της, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που οι ίδιοι προσκόμιζαν, έδειχναν πράγματι ότι δεν είχαν καμία σχέση με το έγκλημα. Ο κος Λύτρας τόνισε επίσης πως παρόλα αυτά στα χέρια του δεν είχε πότε την δικογραφία, πέρα από κάποια στοιχεία και συζητήσεις με ειδικούς.

Με ένα νεύμα ειδοποίησε τους νοσηλευτές για την ανακοπή της Τζωρτζίνας η μητέρα από την Πάτρα

Κατά τη χθεσινή δικάσιμο, η κα Καββαδία, η νοσηλεύτρια που βρισκόταν στο νοσοκομείο την ώρα που η Τζωρτζίνα υπέστη την δεύτερη κατά σειρά ανακοπή, περιέγραψε τις τελευταίες ώρες του παιδιού, αλλά και τις αντιδράσεις της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα.

Η μάρτυρας χαρακτήρισε ψύχραιμη την κατηγορουμένη, ενώ σημείωσε πως ο μπήκε στο γραφείο των νοσηλευτών χωρίς να φωνάζει, ειδοποιώντας τους με ένα απλό νεύμα, όπως η ίδια σημείωσε.

Για σήμερα 04/07 ήταν προγραμματισμένες οι καταθέσεις ενός γιατρού και μιας νοσηλεύτριας, οι οποίες δεν διεξήχθησαν λόγω προβλήματος υγείας με την δίκη να αναβάλλεται για αύριο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: