Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έχω αρχίσει να μη συμπαθώ ιδιαίτερα το ανθρώπινο είδος, προτιμώ τα ζώα»

July 8, 2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έχω αρχίσει να μη συμπαθώ ιδιαίτερα το ανθρώπινο είδος, προτιμώ τα ζώα»


Διαφ.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στον χώρο της κωμωδίας και της υποκριτικής. Έχει αφήσει ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα με τις ατάκες του και τα αστεία του, καθώς και με την αξέχαστη παρουσία του στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Α.Μ.Α.Ν.» μαζί με τους Αντώνη Κανάκη και Γιάννη Σερβετά. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την πορεία της καριέρας του και αποκάλυψε ενδιαφέρουσες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε:

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αναφέρθηκε στην θεατρική παράσταση στην οποία αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αποκαλύπτοντας την ενέργεια και το πάθος που τον διακατέχουν για αυτή. Επιπλέον, εξέφρασε την απόφασή του να μην αποκτήσει παιδιά, ενω αναφέρθηκε ακόμα στη σχέση με την σύντροφό του, Ηρώ Λούπη.

Ενδιαφέρον έχει επίσης η προτίμησή του για τα ζώα έναντι των ανθρώπων. Αυτή η προτίμηση όχι μόνο αναδεικνύει την αγάπη του για τα ζωικά είδη, αλλά αντανακλά και την απογοήτευσή του απέναντι στην αχαριστία και την απάθεια που συχνά επιδεικνύουν οι άνθρωποι.

Σωτήρης Καλυβάτσης: Τα όσα είπε

«Δεν θέλω να κάνω παιδί, γιατί το αντιλαμβάνομαι σαν μια τεράστια ευθύνη. Θες να με πεις ευθυνόφοβο, θες να με πεις ανώριμο, θες να με πεις εγωιστή… αλλά δεν αισθάνομαι έτοιμος να αναλάβω αυτήν την ευθύνη. Από την άλλη, πάλι, υπάρχει και ο αντίλογος σίγουρα, πως αν δεν το κάνεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Αλλά αυτό δεν είναι να το κάνεις… δηλαδή, α, μια που καθόμαστε, ας κάνουμε και ένα παιδί. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω έτσι. Ούτε το παιδί ούτε την οικογένεια. Και η Ηρώ είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει, επίσης, να κάνει παιδιά, ούτε και θέλει να παντρευτεί. Οπότε μια χαρά είμαστε έτσι όπως ζούμε».

«Ένας ακόμα λόγος που με αποθαρρύνει είναι το πώς είναι η ζωή, μάλλον το πώς είναι ο άνθρωπος. Γιατί έχω αρχίσει όσο περνάνε τα χρόνια να μη συμπαθώ ιδιαίτερα το ανθρώπινο είδος. Δηλαδή, προτιμώ τα ζώα».

Που θα τον βρουμε ;

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεατρική παράσταση “Εκτός Ελέγχου”, βασισμένη σε κείμενα του ΑΡΚΑ. Η παράσταση αυτή παίζεται στο Θέατρο “Κολοσσαίον” και αποτελεί μια συναρπαστική  θεατρική εμπειρία. Με το ταλέντο του και την εκπληκτική του ερμηνεία, ο Σωτήρης Καλυβάτσης δίνει ζωή σε αυτό το δυναμικό έργο, καταφέρνοντας να αποσπάσει τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις του κοινού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: