Πέτρινη αυλή, μοναδική θέα: Το ονειρικό εξοχικό των Ρέβη και Τότσικα στην Τήνο που όλοι θα θέλαμε να έχουμε

July 8, 2023

Πέτρινη αυλή, μοναδική θέα: Το ονειρικό εξοχικό των Ρέβη και Τότσικα στην Τήνο που όλοι θα θέλαμε να έχουμε


Διαφ.

Οι θερινές διακοπές της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα βρίσκουν το ευτυχισμένο ζευγάρι να απολαμβάνει την γαλήνη της Τήνου, όποτε οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν. Και πώς να μην είναι ιδανική η καταπράσινη εξοχική τους κατοικία, που μοιάζει σαν από άλλον κόσμο.

Παρότι προτιμούν να κρατούν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Ρούλα, λόγω του επαγγέλματός της, συχνά μοιράζεται χαρούμενες στιγμές από αυτές τις καλοκαιρινές αποδράσεις τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, οι θαυμαστές της μπορούν να πάρουν μια γεύση από την όμορφη και ηρεμητική ατμόσφαιρα που απολαμβάνει το ζευγάρι κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους στιγμών.

Τότσικας- Ρέβη: Πανέμορφο εξοχικό στην Τήνο

Τις τελευταίες μέρες, η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, που είναι γονείς των δύο γλυκών διδύμων τους, έχουν βρεθεί στην όμορφη Τήνο. Εκεί μας δείχνουν αποσπάσματα από την καθημερινή τους ζωή. Και τι να πεις, το εξοχικό τους στο νησί είναι απλά ονειρεμένο. Όταν βλέπεις τις εικόνες, αντιλαμβάνεσαι ότι η διακόσμηση έχει νησιώτικο στυλ και μια υπέροχη αισθητική.

Ψάθινα διακοσμητικά και σκαμπό, που δίνουν μια φυσική και άνετη αίσθηση. Φωτιστικά με έντονα χρώματα που δημιουργούν ζωντάνια. Λευκές κουρτίνες που αφήνουν το φως να διαπερνά ελεύθερα. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του εξοχικού τους σπιτιού στην Τήνο. Ωστόσο, το μάτι σου καρφώνεται στην υπέροχη αυλή από πέτρα, ιδανική για χαλαρές βραδιές, όπου μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ατμόσφαιρα της Τήνου.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις της Ρούλας Ρέβη:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: