Ξημέρωσε «μαύρη» μέρα στα Ελληνικά ΜΜΕ: Νεκρή ξαφνικά τρεις μέρες πριν γεννήσει η δημοσιογράφος, Ίσμα Τουλάτου

July 9, 2023

Ξημέρωσε «μαύρη» μέρα στα Ελληνικά ΜΜΕ: Νεκρή ξαφνικά τρεις μέρες πριν γεννήσει η δημοσιογράφος, Ίσμα Τουλάτου


Διαφ.

Θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο αλλά και στην οικογένεια της έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου Ίσμα Τουλάτου.

Πέθανε ξαφνικά η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου

Η Ίσμα Τουλάτου είχε σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολούταν με το πολιτιστικό ρεπορτάζ και το τελευταίο διάστημα δούλευε στο action24. Ενώ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με μεγάλα ΜΜΕ της χώρας μας όπως το Βήμα, Athens Voice, iefimerida κ.α.

Η δημοσιογράφος γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε ιστορία αρχαιολογία και μουσική. Λάτρευε την όπερα, τη μόδα, τις ξένες γλώσσες και τις εξωτικές κουλτούρες. Ήθελε να γίνει δημοσιογράφος από τότε που θυμάται τον εαυτό της και ευτυχώς το κατάφερε.

Την δυσάρεστη είδηση την έκανε γνωστή η Ελένη Σπανόπουλου με ανάρτησή της στο στο facebook

«Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό», ανέφερε η Ελένη Σπανοπούλου.

Ενώ μέσα από αναρτήσεις που ακολούθησαν έγινε γνωστό πως η Ίσμα Τουλάτου σε τρεις μέρες θα έφερνε στον κόσμο το μονάκριβο παιδί της.

Έφυγε 3 μέρες πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: