Τραβάει τα μαλλιά του ο Αλέξης Παππάς: Άλλη γυναίκα η Ιζαμπέλα 1,5 χρόνο μετά το Bachelor, έμεινε μισή

July 9, 2023

Τραβάει τα μαλλιά του ο Αλέξης Παππάς: Άλλη γυναίκα η Ιζαμπέλα 1,5 χρόνο μετά το Bachelor, έμεινε μισή


Διαφ.

Την Ιζαμπέλα Παυλίδου την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του Bachelor, η οποία διεκδικούσε την «καρδιά» του Αλέξη Παππά.

Επρόκειτο για έναν εκρηκτικό χαρακτήρα, ο οποίος ήξερε πως να φέρνει τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι. Πλέον αρκετό καιρό μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, η Ιζαμπέλα συνεχίζει την καριέρα της στον τραγούδι και μάλιστα πριν λίγο διάστημα κυκλοφόρησε και το νέο της κομμάτι. Η πληθωρική τραγουδίστρια έφτασε πολύ κοντά στον τελικό του ριαλιτι καταλήγοντας τελικά 4η χωρίς να καταφέρει να φτάσει κοντά στον στόχο της, αφού τελική νικήτρια του ριάλιτι ήταν η Αθηνά New York.

Η Ιζαμπέλα αποχωρεί με… “αέρα” βασίλισσας!

Άλλη γυναίκα η Ιζαμπέλα 1,5 χρόνο μετά το Bachelor

Η Ιζαμπέλα,δεν άφησε τον χρόνο που πέρασε από το Bachelor να φύγει χωρίς να προσπαθήσει να αλλάξει και όπως φαίνεται το κατάφερε καθώς 1.5 χρόνο μετά δεν θα την αναγνωρίζαμε. Είχε ξεκινήσει τη δίαιτα της όταν ήταν ακόμα μέσα στο σπίτι του Bachelor και είχε αναφέρει πρόσφατα πως έχει χάσει 10 κιλά. Η ίδια είναι εξαιρετικά ενεργή στο Tik Tok και μάλιστα όπως θα δείτε από ένα πρόσφατο βίντεο που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εμφανής


Πηγή

Διαβάστε επίσης: