Μετανιωμένη η Μαρία Ιωαννίδου: “Με τιμώρησε ο Θεός επειδή είχα σκοτώσει 5 παιδιά, ήταν τεράστιο λάθος μου”

July 9, 2023

Μετανιωμένη η Μαρία Ιωαννίδου: “Με τιμώρησε ο Θεός επειδή είχα σκοτώσει 5 παιδιά, ήταν τεράστιο λάθος μου”


Διαφ.

Η Μαρία Ιωαννίδου η αγαπημένη μας ηθοποιός και χορεύτρια έχει μιλήσει και στο παρελθόν για το γεγονός πως δεν απέκτησε ποτέ δικό της παιδί. Πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Και μεταξύ άλλων προχώρησε και σε μια κατάθεση ψυχής καθώς το γεγονός πως δεν απέκτησε παιδί το χαρακτήρισε και ως το μεγάλο λάθος της ζωής της.

Μαρία Ιωαννίδου: “Με τιμώρησε ο Θεός επειδή είχα σκοτώσει 5 παιδιά”

Το πέρασμα του χρόνου σας αγχώνει;

Πάρα πολύ, τον μισώ τον χρόνο δεν τον θέλω. Δεν μπορώ να τον πολεμήσω, έχω να κάνω botox 3 χρόνια. Ούτε λίφτινγκ έχω κάνει και δεν θα κάνω ποτέ. Είμαι μια πολύ ώριμη γυναίκα αλλά δεν μου φαίνεται ούτε σαν διάθεση ούτε σαν εμφάνιση, οπότε γιατί να λέω την ηλικία μου. Και είμαι καλλιτέχνης.

Στις δύσκολες στιγμές νιώθετε ακόμη πιο έντονη την απουσία ενός παιδιού;

Μόνιμα. Το τεράστιο λάθος μου είναι ότι δεν έκανα παιδί. Έκανα 5 αμβλώσεις τα σκότωσα τα παιδάκια μου. Ήμουν με τον Σειληνό όμως και πολύ μικρή. Μετά με τον Φρέντυ κάναμε εξωσωματική και πέτυχε. Τότε όμως αρρώστησε εκείνος με καρκίνο και δεν προχωρήσαμε. Με τιμώρησε ο Θεός επειδή είχα σκοτώσει 5 παιδιά. Είπαμε με τον Δημήτρη να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι από την Αιθιοπία. Φτάσαμε πολύ κοντά αλλά μας έβαλαν πολλά εμπόδια. Κρίμα γιατί θα είχαμε τώρα ένα παιδάκι που θα ήταν τώρα 10 ετών.

Μ. Ιωαννίδου: «Μισώ τον χρόνο που περνά, δεν μπορώ να τον πολεμήσω»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: