Δεν είπαν ούτε συλλυπητήρια: Προκαλούν οι συγγενείς των δολοφόνων του 36χρονου -«Ο ύπαρχος είναι καλός άνθρωπος»

September 9, 2023

Δεν είπαν ούτε συλλυπητήρια: Προκαλούν οι συγγενείς των δολοφόνων του 36χρονου -«Ο ύπαρχος είναι καλός άνθρωπος»


Διαφ.

Ο 36χρονος Αντώνης οδηγήθηκε χθες, Παρασκευή, στην τελευταία του κατοικία και την ίδια ώρα, οι συγγενείς των κατηγορουμένων του Blue Horizon, που τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου στη θάλασσα, προκαλούν με τις δηλώσεις τους στα κανάλια.

Ειδικότερα, η σύζυγος του καπετάνιου ισχυρίζεται ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο και επιμένει στην αθωότητά του, ρίχνοντας το φταίξιμο για την καταδίκη του στην ιεραρχία, ενώ η θεία του ύπαρχου συμφωνεί, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως ίσως ήταν “η κακιά η ώρα”.

Σε άρνηση οι συγγενείς του καπετάνιου για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Όπως επεσήμανε η σύζυγος του καπετάνιου «γνωρίζω πολύ καλά τον άνθρωπό μου. Σαφώς και όχι. Είναι πολύ συνεπής και υπεύθυνος στη δουλειά του. Το λάθος το πληρώνει πάντα η ιεραρχία. Καταλάβατε; Σε οτιδήποτε είναι η ιεραρχία. Αυτό είναι το θέμα».

Από την πλευρά της, η θεία του καπετάνιου σημείωσε «δουλεύει χρόνια. Είναι πολύ καλό παιδί. Αυτός δεν θα το έκανε αυτό το πράγμα. Εγώ δεν το νομίζω αυτό. Αυτός δεν κάνει τέτοια πράγματα. Οικογενειάρχης, παιδάκι έχει. Να μη τον έσπρωχναν. Να τον κρατούσαν και να τον άφηναν σε άλλο λιμάνι, αν ήταν λαθραίος. Τώρα ήταν η κακιά ώρα. Δεν ξέρω βρε κορίτσι μου, αλλά εκεί δεν έπρεπε να είναι ένας λιμενικός; Είδαν έπεσε άνθρωπος, να τον πιάσουν. Που ήταν αυτοί οι ειδικοί εκεί πέρα. Πες ήταν ένας επιβάτης και γλίστρησε».

Ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και τόνισε «δεν ήταν η κακιά η ώρα. Οι κακοί άνθρωποι ήτανε».

Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι ο 36χρονος Αντώνης γλίστρησε μόνο του

Σημειώνεται ότι ο ύπαρχος του Blue Horizon επιμένει ότι δεν έσπρωξε τον άτυχο άνδρα στο κενό, αλλά γλίστρησε και έπεσε από τον καταπέλτη του πλοίου μόνος του, κάτι που έχει προκαλέσει οργή στο πανελλήνιο.

Μάλιστα, οι συγγενείς του, όχι μόνο δε συλλυπήθηκαν για τη δολοφονία του 36χρονου, αλλά ήταν επιθετικοί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: