Τον έβγαλαν στον αέρα, τους «στόλισε» & τον έκοψαν: Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Ζουράρις, «κατάπιε» τη γλώσσα του ο Λιάγκας

October 21, 2023

Τον έβγαλαν στον αέρα, τους «στόλισε» & τον έκοψαν: Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Ζουράρις, «κατάπιε» τη γλώσσα του ο Λιάγκας


Διαφ.

Ο Κώστας Ζουράρις, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Πρωινό”, “στόλισε” τον Γιώργο Λιάγκα για το θέμα του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη, με τον παρουσιαστεί να τον κόβει στο αέρα.

Ειδικότερα, ο καθηγητής και πρώην βουλευτής, κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα του γάμου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο παρουσιαστής εξεπλάγην όταν άνοιξε η σύνδεση.

Ο Κώστας Ζουράρις “τα χωσε” στον Γιώργο Λιάγκα

Ο πανεπιστημιακός, φανερά εκνευρισμένος, τόσο από την αναμονή, όσο και από το θέμα, «στόλισε» τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του, από εκεί που δεν το περίμεναν.

Ο εκνευρισμός του Κώστα Ζουράρι

Όπως υπογράμμισε «το παραξηλώσατε, γιατί στην Παλαιστίνη παντρεύεται ξανά ο Χάρος με τη Χαρόντισσα. Μία ώρα σας ακούω, ένα σαχλαμαριστάν απερίγραπτο από διαφόρους. Να τους λέγατε “καλά στέφανα” και να περάσετε στην Παλαιστίνη. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για τον Στέφανο, το θεωρώ και ακαλαίσθητο σήμερα. Ο Χάρος και η Χαρόντισσα σκοτώνουν και ξαναπαντρεύονται» και η τηλεφωνική του σύνδεση διακόπηκε, ενώ η εικόνα του έπαιζε κανονικά.

«Πάμε σε διαφημίσεις και θα το αποκαταστήσουμε» επεσήμανε ο παρουσιαστής, αλλά δεν έγινε ποτέ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: