Ζουν σαν αληθινοί γαλαζοαίματοι: Όλοι ζηλεύουν το σπίτι παλάτι του Παύλου & της Μαρί Σαντάλ στο κέντρο του Λονδίνου

October 29, 2023

Ζουν σαν αληθινοί γαλαζοαίματοι: Όλοι ζηλεύουν το σπίτι παλάτι του Παύλου & της Μαρί Σαντάλ στο κέντρο του Λονδίνου


Διαφ.

Η Μαρί Σαντάλ έχει στην ιδιοκτησία της έξι σπίτια, εκ των οποίων το ένα βρίσκεται στα Χάμπτονς και είναι υπερπαραγωγή.

Η τεράστια οικονομική άνεση του Παύλου Γλύξμπουργκ και της συζύγου του, οφείλεται κυρίως στη Μαρί Σαντάλ, η περιουσία της οποίας ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2023.

Το ζευγάρι έχει μια σειρά από μεγαλοπρεπή σπίτια σε Αγγλία και Αμερική, μεταξύ των οποίων ένα υπέροχο εξοχικό στο Κοτσγουόλντς και ένα κομψό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, όπου μετακόμισαν το 2017.

Το ζευγάρι ταξιδεύει συχνά σε Ηνωμένο Βασίλειο και Νέα Υόρκη και περνούν χρόνο σε όλα τα σπίτια τους, ενώ πρόσφατα εξέφρασαν την επιθυμία τους να αγοράσουν σπίτι και στην Ελλάδα.

Η πιο πρόσφατη αγορά τους ήταν το σπίτι τους στα Χάμπτονς, ένα μέρος που επιλέγουν οι πλούσιοι Νεοϋορκέζοι, προκειμένου να ξεφεύγουν από τη φασαρία της πόλης.

Το έκτο σπίτι του ζευγαριού είναι ένα κλασικό σπίτι της περιοχής και διαθέτει 10 υπνοδωμάτια, 8 μεγάλα μπάνια και 2 μικρά και πολλούς άνετους χώρους με βιβλιοθήκες, τζάκια και τραπεζαρίες έκτασης 1.200 τετραγωνικών μέτρων.

Το ζευγάρι αγόρασε το εν λλόγω σπίτι το 2020 και πρόκειται για ένα πολύ φωτεινό σπίτι, με πολλά παράθυρα, ξύλινα πατώματα, λευκούς τοίχους και εντυπωσιακή διακόσμηση.

Στο συγκεκριμένο σπίτι γιορτάζουν συνήθως το Πάσχα, με αρνιά και ελληνικό γλέντι, διαθέτει μεταξύ άλλων γήπεδο τένις και πισίνα που εκτείνεται μέσα στην καταπράσινη έκταση.

Το εντυπωσιακό σπίτι της Μαρί Σαντάλ στα Χάμπτονς

Μαρί Σαντάλ σπίτι

Μαρί Σαντάλ σπίτι

Μαρί Σαντάλ σπίτι

Μαρί Σαντάλ σπίτι


Πηγή