Ανατροπή, δεν ήταν μόνο ο καρκίνος: Έτσι πέθανε τελικά ο Νίκος Φλωρινιώτης, όλα τούμπα με τον θάνατό του

March 15, 2024

Ανατροπή, δεν ήταν μόνο ο καρκίνος: Έτσι πέθανε τελικά ο Νίκος Φλωρινιώτης, όλα τούμπα με τον θάνατό του


Διαφ.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, πριν από τρεις μήνες και η οικογένειά του προχώρησε τις νομικές διαδικασίες για τη λάθος διάγνωση για την υγεία του.

Ενδείξεις ιατρικής αμέλειας για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη;

Όπως υπογράμμισε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς «έχουμε καταθέσει αίτηση να μας παραδοθεί αντίγραφο του συνόλου του φακέλου. Δεν θα πάμε σε σύγκρουση επί της αρχής. Αν δεν μας παραδοθούν τα έγγραφα εντός 20 ημερών, θα ενημερωθούν από τον εισαγγελέα. Θα επεξεργαστούμε το υλικό για να υποβάλλουμε μηνυτήρια αναφορά ή αγωγή, εφόσον έχουμε ενδείξεις ιατρικής αμέλειας. Κάνουμε όλες τις διαδικαστικές ενέργειες με απόλυτη προσοχή, για να μην υπάρχει οποιαδήποτε δικαιολογία για να καθυστερήσει η διαδικασία. Θα αποδοθούν οι ευθύνες για τον θάνατό του».

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έχασε τη ζωή του από ιατρικό λάθος ή από καρκίνο;

Κάνανε πάρτι για το παλικάρι τους: Έτσι θα ντυθεί γαμπρός ο Νίκος Φλωρινιώτης – Θα ταφεί δίπλα στον πατέρα του

Ο Νίκος Φλιωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο θάνατός τους βύθισε στο πένθος την οικογένειά του που ακόμα πενθούσε την απώλεια του πατέρα του Γιάννη Φλωρινιώτη που πέθανε πριν λίγους μήνες.

Το βράδυ της ημέρα του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη συγγενείς και στενοί φίλοι, βρέθηκαν στο πατρικό του σπίτι όπου έγινε ολονυχτία στη μνήμη του, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης.

«Όταν έφτασα στο σπίτι, άκουσα γέλια στο μπαλκόνι, ένα καταφώτιστο μπαλκόνι με χριστουγεννιάτικα φώτα και θεώρησα πως ο όροφος της Άννας θα ήταν άλλος. Μου άνοιξε η Αννούλα και παρότι το κλίμα μέσα τους ήταν βαρύ, προσπαθούσαν με αστεία και ευχάριστες ιστορίες με τον Νίκο, να τον θυμούνται και να γιορτάζουν το “παλικάρι”, όπως τον αποκάλεσαν» αποκάλυψε στην εκπομπή ο Γιάννης Αρμουτίδης και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι ένα «πάρτι» για τον Νίκο που αύριο θα ντυθεί γαμπρός. Θα φορέσει το μαύρο μεταξωτό ολοκαίνουριο κοστούμι του, τα νέα ρούχα που του αγόρασαν και θα κηδευτεί δίπλα στον πατέρα του».

Από την ολονυχτία έλειπε η μητέρα του Νίκου Μάχη, η οποία θέλησε να περάσει τη νύχτα στο εξοχικό τους σπίτι για συναισθηματικούς λόγους, αλλά όλη τη νύχτα επικοινωνούσε με την κόρη της Αννούλα Φλωρινιώτη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: