Τραγική εξέλιξη: Δυστυχώς πολύ άσχημα τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα, 24 ώρες μετά το έμφραγμα που έπαθε

March 30, 2024

Τραγική εξέλιξη: Δυστυχώς πολύ άσχημα τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα, 24 ώρες μετά το έμφραγμα που έπαθε


Διαφ.

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, μετά το έμφραγμα που υπέστη, όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές, με τους γιατρούς να αναμένουν τη συμπλήρωση του επόμενου 48ωρου, προκειμένου να είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα για την υγεία του.

Ο 56χρονος τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα, κατά τη διάρκεια των προβών για την εκπομπή J2US, χθες, Πέμπτη.

Ειδικότερα, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και ενημέρωσε τους συνεργάτες του, οι οποίοι αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, με το κέντρο να στέλνει αρχικά μοτοσυκλέτα και λίγο αργότερα, εφόσον εκτιμήθηκε η βαρύτητα της κατάστασής του από τους πρώτους διασώστες, ασθενοφόρο.

Ο τραγουδιστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς που εφημέρευε, με τους γιατρούς στα Επείγοντα να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασής του. Έγινε εισαγωγή στη Μονάδα Εμφραγμάτων, με τους γιατρούς να υπογραμμίζουν πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση.

Το δελτίο Τύπου του νοσοκομείου επεσήμανε τα εξής: «Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή , έγιναν προσπάθειες ανάνηψης , διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

Δημήτρης Κόκοτας έμφραγμα

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Κατερίνα, μίλησε σήμερα, Παρασκευή, το πρωί, σημείωσε ότι «πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Έχουμε καλούς γιατρούς δόξα τω Θεό και πάει αρκετά καλά. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες. Δεν ήμουν μπροστά. Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα».

Η κόρη του Δημήτρη Κόκοτα δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό

Σχετικά με την κόρη τους, ανέφερε ότι «η κόρη μου είναι καλά, είναι στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά της. Δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό. Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί, ξέρει ελάχιστα πράγματα».

Πως υπέστη το έμφραγμα ο  Δημήτρης Κόκοτας

Από την πλευρά του, σήμερα, το πρωί, ο στιλίστας Κώστας Ζήσης περιέγραψε στο «Happy Day» ότι «ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν έτσι ευδιάθετος. Κάναμε αστεία ντύθηκε και πήγε μέσα στο stage να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στο stage, ήρθε πάλι στο καμαρίνι και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά. Άρχισε να γδύνεται να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Εκείνη τη στιγμή κάλεσα αμέσως το 166 επιτόπου, για να έρθει ασθενοφόρο και οι άνθρωποι με σύνδεσαν με τον γιατρό με έβαλαν σε ανοιχτή ακρόαση και μίλησε κατευθείαν το Δημήτρη. Τον ρώτησε πώς νιώθει πώς είναι. Του απαντούσε ο Δημήτρης εκείνη τη στιγμή και η γιατρός τον ρώταγε πως νιώθει πού αισθάνεται πόνο, που του έχει μουδιάσει το χέρι, αν έχει τάση για εμετό, αν έχει πόνο στην καρδιά, αυτό. Ο γιατρός είπε ότι “στέλνω αμέσως τον διασώστη με μηχανή για να έρθει αμέσως και όντως ήρθε μέσα στα επόμενα 20 λεπτά και μετά από 10 – 15 λεπτά ήρθε και τον ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του ναι, περνούσε δύσκολα εκείνη τη στιγμή, αλλά για τις αισθήσεις του δεν τις είχε χάσει. Ήταν ψύχραιμος, πονούσε, μίλησε με ανοιχτή ακρόαση με τον γιατρό αυτό, έγιναν όλα πολύ γρήγορα».

«Είπα αυτό στον πατέρα μου και δεν άντεξε, ήθελε να πέσει να πεθάνει»: Ο Δημήτρης Κόκοτας σπάει τη σιωπή του

Ο Δημήτρης Κόκοτας σε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον δημοσιογράφο Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, αναφέρθηκε στην οικογένειά του, στη συνεργασία του με τον Φοίβο, αλλά και στον πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα.

Ο μεγαλύτερος σταθμός του Δημήτρη Κόκοτα

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «ο μεγαλύτερος σταθμός της ζωής μου είναι το παιδί μου και η γυναίκα μου. Το παιδί μας είναι ο καρπός της μεγάλης μας αγάπης. Θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια την πρώτη μας δισκογραφική δουλειά με τον Φοίβο. Η δισκογραφική εταιρεία δεν ήθελε να μπει στον δίσκο το τραγούδι “Ανεμώνα”, επειδή ήμουν πολύ νέος για να πω ζεϊμπέκικο».

Ο Δημήτρης Κόκοτας δικαιώθηκε για τη συνεργασία που είχε με τον Φοίβο

Για τη συνεργασία του με τον Φοίβο, επεσήμανε «όταν είπα στον πατέρα μου ότι θα κάνω δισκογραφική δουλειά με τον Φοίβο, μου είπε ότι θα πέσει από το μπαλκόνι. Αλλά όταν άκουσε το αποτέλεσμα, δικαιώθηκα. Φάνηκε ότι αποτραβήχτηκα από το χώρο, γιατί δούλεψα σε μικρότερα μαγαζιά και κάποιοι δίσκοι μου δεν έπαιξαν όσο οι προηγούμενοι. Ο πιο δύσκολος σταθμός της ζωής μου ήταν η απώλεια των γονιών μου, έφυγαν από τη ζωή με απόσταση σχεδόν δύο ετών».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: