«Μοιάζω με 15 ετών»: “Μεταμορφώθηκε” η Στέλλα Μιζεράκη, η φωτο μετά την αισθητική παρέμβαση που έκανε

April 28, 2024

«Μοιάζω με 15 ετών»: “Μεταμορφώθηκε” η Στέλλα Μιζεράκη, η φωτο μετά την αισθητική παρέμβαση που έκανε


Διαφ.

Η Στέλλα Μιζεράκη ήταν η νικήτρια του πρώτου Power Of Love και με τα χρήματα του επάθλου είχε παραδεχτεί σε δηλώσεις της ότι έκανε προσθετική στήθους. Ένα κορίτσι που από την αρχή της καριέρας της έχει αλλάξει πολύ μέσα από αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο και το σώμα της.

Σε πρόσφατο Instastory της στον προσωπικό της λογαριασμό ανάρτησε μία φωτογραφία της χωρίς ρετούς και φίλτρα ακριβώς μετά το τέλος μία μεσοθεραπείας προσώπου. Η ξανθιά τηλεπερσόνα μάλιστα για να κάνει πιο αστείο το ποστ της πρόσθεσε μία λεζάντα και το λογότυπο από τις Οικογενειακές Ιστορίες και παρουσιάστηκε σαν να είναι πρωταγωνίστρια της σειράς του ALPHA.

Στη λεζάντα έγραψε: «Στέλλα (15) Όχι δεν είναι 15. Έκανε μεσοθεραπεία και νομίζει ότι μοιάζει με 15», δείχνοντας ότι μπορεί εύκολα να κάνει πλάκα με την εμφάνισή της.

Αμετανόητη για τις πλαστικές επεμβάσεις η Στέλλα Μιζεράκη : “Μου λένε ότι είμαι ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα”

Στη συνέντευξή της στο “Γεια σου”, η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε ανοιχτά για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει λάβει μετά το πέρας του “Power of Love”, του ριάλιτι γνωριμιών στο οποίο συμμετείχε. Αναφέρθηκε επίσης στην απώλεια του Πάνου Ζάρλα, με τον οποίο γνωρίστηκε και είχε σχέση στο παιχνίδι.

Επίσης, ερωτήθηκε σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει και τα σχόλια που λαμβάνει εξαιτίας αυτών. Σχετικά με αυτό, είπε στην κάμερα του «Γεια σου» ότι: «Το θέμα είναι το πώς είσαι και όχι το πώς έφτασες μέχρι εκεί. Αν είσαι όμορφη, αν έκανες πλαστική, αν δεν έκανες, το θέμα είναι το τελικό αποτέλεσμα.. Δεν μπορείς να φανταστείς τι σχόλια μου κάνουν οι φίλοι και οι συγγενείς μου. Μου λένε ότι είμαι ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα».

Για τον τότε σύντροφό της που σκοτώθηκε σε τροχαίο τέσσερα χρόνια πριν, είπε: «Τον Πάνο τον θυμάμαι και τον έχω μέσα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου έτσι ακριβώς όπως ήταν και θέλω αυτή η εικόνα να παραμείνει στη μνήμη μου. Έχω πολλές φωτογραφίες στο κινητό μου με τον Πάνο, τις βλέπω συχνά, δεν το αποφεύγω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: