«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

April 16, 2024

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα


Διαφ.

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του, μετά το έμφραγμα που υπέστη, με την οικογένειά του να μην φεύγει από το πλευρό του και να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι θα γίνει καλά.

Μάλιστα, η αδερφή του τραγουδιστή αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του, μετά από αρκετές μέρες παραμονής του στην εντατική.

Σε μια σύντομη επικοινωνία με ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα», υπογράμμισε ότι ο αδερφός της θα γίνει σύντομα καλά και θα απαντήσει σε όποια απορία έχουν οι δημοσιογράφοι χωρίς να αναφερθεί καθόλου, στην τρέχουσα κατάσταση της υγείας του.

Την αισιοδοξία της εξέφρασε η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα

Ειδικότερα, η ρεπόρτερ της εκπομπής ανέφερε στην αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα «μάθαμε ότι έχει γίνει τραχειοστομία» και η Ελένη Κόκοτα απάντησε «εγώ δεν μπορώ να σας πω τίποτα, όλα πάνε καλύτερα και θα πάνε ακόμη καλύτερα. Σε λίγες μέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά και θα βγει να σας τα πει ο ίδιος. Τώρα αυτή τη στιγμή περιμένω τον Δημήτρη να ξυπνήσει».

Από την πλευρά της, η Εύη Δρούτσα, που βρισκόταν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επεσήμανε ότι «παιδιά μιλάω κάθε μέρα με τη γυναίκα του Κόκοτα, Κατερίνα. Πραγματικά δεν θέλουν να σκέφτονται τίποτα. Εγώ ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε το συζητάω με τον Γιώργο Λεμπέση -πολύ φίλος του- και πραγματικά δεν θα πω και εγώ ποτέ τίποτα, απλώς το περιμένουμε το θαύμα, μόνο αυτό λέω».

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει σκληρή μάχη για να παραμείνει στη ζωή

Στην εντατική ο Δημήτρης Κόκοτας: Οι πρώτες πληροφορίες για τον αγαπημένο τραγουδιστή είναι δυσάρεστες

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο , σήμερα (Πέμπτη 28/3), λίγο μετά το απόγευμα.

Δημήτρης Κόκοτας: Τι συνέβη;

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος τραγουδιστής, που είχε αφιερωθεί στις πρόβες μαζί με την Τραϊάνα Ανανία για την εμφάνισή τους στο πολυαναμενόμενο J2US το Σάββατο 30/3, ένιωσε μια ξαφνικά αδιαθεσία. Αμέσως, η παραγωγή της εκπομπής προχώρησε στην κλήση ασθενοφόρου, με τον Δημήτρη Κόκοτα να μεταφέρεται άρον άρον στο κοντινότερο ιατρικό κέντρο για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: