Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρo θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ

April 17, 2024

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρo θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ


Διαφ.

Μια σκηνή απόλυτα απροσδόκητη συνέβη σε υπαλλήλους τράπεζας στη Βραζιλία στις 16 Απριλίου, όταν δύο άτομα, μια γυναίκα και ένας άνδρας που μεταφέρονταν σε αναπηρικό αμαξίδιο, παρουσιάστηκαν για να υποβάλουν αίτηση για δάνειο. Αν και ο άνδρας φαινόταν ασθενής, οι υπάλληλοι τράπεζας δεν είχαν ιδέα ότι ήταν νεκρός!

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το δάνειο που ζητήθηκε ανέρχονταν σε 17.000 βραζιλιάνικα ρεάλ (περίπου 3.000 ευρώ), και όταν έφτασε η ώρα να υπογράψει ο άνδρας, δεν έδειχνε καμία αντίδραση.

«Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα» του έλεγε η γυναίκα, η οποία στη συνέχεια υποστήριξε ότι ήταν ανιψιά του άνδρα και το άτομο που τον φρόντιζε.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό που κάνετε είναι νόμιμο. Δεν φαίνεται πολύ καλά ο κύριος. Είναι πολύ χλωμός» έλεγε ο υπάλληλος της τράπεζας, με την γυναίκα να απαντά «έτσι είναι πάντα» και απευθυνόμενη προς τον – νεκρό – άνδρα στο αμαξίδιο «αν δεν αισθάνεσαι καλά μπορώ να σε πάω στο νοσοκομείο. Θέλεις να πάμε πάλι στο ξενοδοχείο;».

Μάλιστα, η ίδια επέμενε και ζητούσε επίμονα από τον άνδρα να υπογράψει η γυναίκα ακούγεται να του φωνάζει στη συνέχεια «υπέγραψε εδώ και σταμάτα να με κουράζεις».

Τελικά, στο υποκατάστημα της τράπεζας σπεύσανε διασωστικές ομάδες, οι οποίες διαπίστωσαν ότι ο άνδρας, 68 ετών, με το όνομα Πάουλο Ρομπέρτο Μπράγκα, είχε «φύγει» μερικές ώρες νωρίτερα. Στη συνέχεια, η γυναίκα που τον συνόδευε συνελήφθη, ενώ ορίζεται έρευνα για το εάν ενέργησε μόνη της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: