Κατερίνα Λιόλιου: Γιόρτασε τα γενέθλια της με σκίσιμο που “ζαλίζει”, πόσα κεράκια έσβησε στην 4όροφη τούρτα

April 18, 2024

Κατερίνα Λιόλιου: Γιόρτασε τα γενέθλια της με σκίσιμο που “ζαλίζει”, πόσα κεράκια έσβησε στην 4όροφη τούρτα


Διαφ.

Την Τετάρτη (17/4) η Κατερίνα Λιόλιου γιόρτασε τα 30 χρόνια της ζωής της, παρέα με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες σε ένα διάσημο μαγαζί της Γλυφάδας.

Το Giardino di Gati στη Γλυφάδα επέλεξε η γνωστή τραγουδίστρια για να γιορτάσει τα γενέθλια της.

Κατερίνα Λιόλιου

Κατερίνα Λιόλιου

Η Κατερίνα Λιόλιου, φτάνοντας τα 30 της χρόνια, έσβησε τα κεράκια πλάι σε αγαπημένους ανθρώπους στην λευκή διώροφη τούρτα της. Στην κορυφή της τούρτας βρισκόταν μια φωτογραφία από το τελευταίο της άλμπουμ, ενώ με κόκκινα γράμματα ήταν γραμμένο το έτος γέννησής της, το 1994, που αποτελεί και τον τίτλο της δισκογραφικής της δουλειάς.

Κατερίνα Λιόλιου

Κατερίνα Λιόλιου

Για την ειδική περίσταση, επέλεξε να φορέσει ένα maxi φόρεμα – κιμονό με πράσινες αποχρώσεις, συνδυασμένο με σανδάλια χρυσαφί απόχρωσης. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω, επιτρέποντας την ορατότητα των μακριών σκουλαρικιών που επέλεξε για να ολοκληρώσει το εμφανιστικό της στυλ.

Κατερίνα Λιόλιου

Πολλοί celebrities την τίμησαν με την παρουσία τους. Ανάμεσα τους: ο Πάνος Καλίδης, η Λεάννα Μάρκογλου, ο Νίκος Απέργης, η Έλενα Κώνστα, ο DJ Deleasis, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, ο Μάριος Ψιμόπουλος, ο Χάρης Σιανίδης κ.ά.

Δείτε φωτογραφίες από το event:

Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνα Λιόλιου

Της το πέταξε στο πρόσωπο, τον έδιωξε από το μαγαζί: Έξαλλη η Κατερίνα Λιόλιου με θαμώνα – Η μελανιά & η απάντηση

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Λιόλιου, από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Η γνωστή τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια του live της, δέχτηκε ένα αντικείμενο στο πρόσωπό της από κάποιον θαμώνα του μαγαζιού, τον οποίο η ίδια δεν πρόλαβε να δει.

Η Κατερίνα Λιόλιου, χωρίς να γνωρίζει με τι τη χτύπησαν στο πρόσωπο, ζήτησε από όποιον το έκανε να αποχωρήσει από το μαγαζί λέγοντας:

«Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Όποιος το πέταξε, παρακαλώ, να περάσει στην έξοδο, οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά».

@pitsogia @@katerinalioliou ♬ πρωτότυπος ήχος – georgepits


Πηγή

Διαβάστε επίσης: