«Δεν το κάνουν ποτέ!»: Ο παράξενος κανόνας που επέβαλε η Νικόλ Κίντμαν στον άντρα της, τι απαγορεύεται να κάνουν

April 19, 2024
Ποτέ δεν το κάνουν!: Ο παράξενος κανόνας που επέβαλε η Νικόλ Κίντμαν στον σύζυγό της, τι του απαγορεύεται να κάνει.

Δεν το κάνουν ποτέ!: Ο παράξενος κανόνας που επέβαλε η Νικόλ Κίντμαν στον άντρα της, τι απαγορεύεται να κάνουν


Διαφ.

Η ιστορία της Νικόλ Κίντμαν και του Κιθ Ούρμπαν αποτελεί παράδειγμα αγάπης και δέσμευσης, καθώς έχουν δημιουργήσει μια οικογένεια με δύο υπέροχες κόρες.

Κίντμαν

Η γνωριμία τους σε μια εκδήλωση το 2005 οδήγησε στον γάμο τους ένα χρόνο αργότερα στο Cardinal Cerretti Memorial Chapel στο St Patrick’s Estate στο Σίδνεϊ.

Ο τρόπος που διαχειρίζονται τη σχέση τους είναι παράδειγμα αφοσίωσης και σεβασμού. Πρόσφατα, αποκαλύφθηκε μια συμφωνία που η Κίντμαν έθεσε στον σύζυγό της από την αρχή της σχέσης τους, η οποία θα συμπληρώσει 20 χρόνια το 2025.

Κίντμαν

Αυτό που εντυπωσίασε τους θαυμαστές τους είναι η παράξενη συμφωνία που έχουν σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας τους: Ποτέ δεν στέλνουμε μηνύματα ο ένας στον άλλον, το πιστεύεις; Ξεκινήσαμε έτσι, του είπα “αν θέλεις να με βρεις, τηλεφώνησέ μου”.

Αρχικά, ο Κιθ έκανε χρήση μηνυμάτων για επικοινωνία, ωστόσο, έπρεπε να προσαρμοστεί στον κανόνα που είχε θέσει η Κίντμαν.

Νομίζω ότι προσπάθησε να μου στείλει μήνυμα μερικές φορές και δεν του απάντησα ποτέ. Αν θέλεις πραγματικά να με καταλάβεις, πρέπει να με πάρεις τηλέφωνο. Στέλνουμε μηνύματα με τους άλλους, αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν κάνουμε μεταξύ μας, συνέχισε η Κίντμαν.

Κίντμαν

Το ζευγάρι διατηρεί μια εξαιρετική σχέση, χαρακτηριζόμενη από αμοιβαίο σεβασμό και αγάπη. Παρόλα αυτά, αποφεύγουν να δίνουν συμβουλές για τις σχέσεις ζευγαριών, καθώς πιστεύουν ότι κάθε γάμος είναι μοναδικός και ξεχωριστός.

Δεν έχω καμία συμβουλή για κανέναν, είπε ο Κιθ. Εσείς πρέπει να καταλάβετε τι λειτουργεί για εσάς… Όλοι είναι διαφορετικοί. Δεν υπάρχει ένας κανόνας που να ταιριάζει σε όλους, ενώ η Νικόλ συνέχισε: Δεν θέλουμε να είμαστε απλά ένα ζευγάρι. Θέλουμε να είμαστε ένα ζευγάρι που ζει μια υπέροχη ζωή μαζί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: