«Τρέμουν» Ατζούν και ΣΚΑΪ: O Τζέιμς παράτησε τον αγώνα, πήρε τις 187.500€ και πήγε να δει τον πατέρα του

April 19, 2024

«Τρέμουν» Ατζούν και ΣΚΑΪ: O Τζέιμς παράτησε τον αγώνα, πήρε τις 187.500€ και πήγε να δει τον πατέρα του


Διαφ.

Τα spoiler και οι θεωρίες επιβεβαιώθηκαν. Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Στο Survivor 2024, οι παίκτες σήμερα αντιμετώπισαν τον αγώνα για την τέταρτη ασυλία και ένα από τα σημαντικά έπαθλα του παιχνιδιού, επηρεασμένοι από το πάρτι της Ένωσης. Ο αγώνας ήταν δύσκολος και αμφίρροπος, με εντυπωσιακές μάχες, αλλά στο τέλος μία ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια. Αμέσως μετά τη νίκη της, αναχώρησε με λιμουζίνα για να απολαύσει το ειδικό έπαθλό της.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor στον Σκάι, ο Αλέξης Παππάς εξέφρασε την άποψή του ότι οι Διάσημοι πρέπει να υποτιμούν τους Μαχητές, καθώς αυτοί επίσης έχουν πεισμώσει να παλέψουν για τη νίκη.

«Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τους Μπλε. Αυτή τη στιγμή, θα είναι προετοιμασμένοι περισσότερο από ποτέ να αποδείξουν στους εαυτούς τους και σε εμάς ότι έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν. Εμείς όμως, πάμε με στόχο όπως πάντα, τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά όμως έπεσε έξω.

Τελικά, η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε.

Στην τέταρτη διαδικασία αποχώρησης του Survivor, ανακοινώθηκε το όνομα του τέταρτου υποψηφίου που αντιμετώπισε τους Γιώργο Παπαρχαραλάμπους, Χριστόφορο Ταξίδη και Τζέιμς Καφετζή για την παραμονή του στο Survivor, το οποίο ήταν ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Τζέιμς Καφετζής

Γενικότερα, ο συμμετέχων στο ριάλιτι επιβίωσης, που βρέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση, εξέφρασε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο πατέρας του κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του στον Ειρηνικό Ωκεανό, ένα γεγονός που τον επηρέασε βαθιά. Αυτή η εμπειρία τον οδήγησε να σκέφτεται σοβαρά την εθελοντική αποχώρησή του από το παιχνίδι επιβίωσης.

Παρ’ όλα αυτά, ο Τζέιμς Καφετζής επέλεξε να συμμετάσχει στον αγώνα με τον κανονικό τρόπο.

Στη μονομαχία για την επιβίωση, ο Τζέιμς Καφετζής έχασε τη δοκιμασία, αποχωρώντας όμως με μια απρόσμενη εξέλιξη. Παρότι ήταν λίγα βήματα μακριά από τη νίκη στο τέταρτο αγώνισμα, επέλεξε να μην συνεχίσει, παραχωρώντας διακριτικά την επιτυχία στον αντίπαλό του. Οι συμπαίκτες του σπεύδουν να τον στηρίξουν.

Τζέιμς Καφετζής

«Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δε θα έβαζα ούτε τα χρήματα, ούτε το έπαθλο, ούτε την εμπειρία πάνω από αυτό» είπε κατά την αποχώρησή του ο Τζέιμς Καφετζής.

Έμαθε τα τραγικά νέα για τον πατέρα του και κατέρρευσε: Σε κατάσταση-“σοκ” ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor

Πριν από λίγες μέρες, ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή, ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να τον διασχίσει με ιστιοπλοϊκό.

«Τελικά άλλος είναι ο αληθινός Survivor, όχι ο αδελφός μου που πήγε δυο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο πατέρας μου που κατάφερε και επιβίωσε στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού ενώ βούλιαζε το πλοίο του» είχε αναφέρει ο αδερφός του, Μάικ Καφετζής.

Η παραγωγή του Survivor ενημέρωσε τον Τζέιμς τι συνέβη με τον πατέρα του και μέσα από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, βλέπουμε πως δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά καθώς δεν είναι δίπλα του ατήν τη στιγμή.

«Με το που ενημερώθηκα ένιωσα πραγματικά να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που ακούω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος. Είμαι ακόμη σε σοκ, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω» ανέφερε στην κάμερα ο παίκτης του reality επιβίωσης.

Ωστόσο, κυκλοφορούν οι φήμες ότι υπάρχει πιθανότητα, ο Τζέιμς Καφετζής να επιλέξει να αποχωρήσει οικειοθελώς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: