Το άγνωστο δράμα της Τσιμτσιλή, έχει χάσει 2 παιδιά της: Το «πένθος» της αποβολής, οι εξετάσεις και το πρόβλημα

April 19, 2024

Το άγνωστο δράμα της Τσιμτσιλή, έχει χάσει 2 παιδιά της: Το «πένθος» της αποβολής, οι εξετάσεις και το πρόβλημα


Διαφ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε μία ειλικρινή εξομολόγηση στο κοινό της, μίλησε ανοιχτά για ένα πολύ προσωπικό και δύσκολο θέμα, τις αποβολές που έχει βιώσει στο παρελθόν. Η γνωστή παρουσιάστρια, έχοντας αναφερθεί και προηγουμένως σε αυτές τις τραυματικές εμπειρίες, αυτή τη φορά αποκάλυψε την εξαντλητική διαδικασία και την επίμονη αναζήτηση απαντήσεων για τις αιτίες πίσω από αυτές τις αποβολές.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα όσα ανέφερε

«Όλες οι γυναίκες όταν ζούμε αυτό το πένθος της αποβολής κάνουμε τις ίδιες σκέψεις. Πρώτα αναζητούμε τις δικές μας ευθύνες, κάτι έκανα και δεν πήγε καλά, κάπου φταίω, κάπου δεν ήμουν σωστή. Μας πνίγουν οι ενοχές, αυτομαστιγωνόμαστε και θεωρούμε ότι εμείς έχουμε κάνει κάτι λάθος και δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της και συνέχισε:

«Δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη στην Ελλάδα, όταν εγώ είχα τις δυο αποβολές το να κάνεις μοριακό καρυότυπο είναι μια πολύ εξελιγμένη εξέταση, που έστελναν τα δείγματα στο εξωτερικό και περίμενες τις απαντήσεις. Θυμάμαι είχα την αγωνία, μέχρι να με πάρουν να μου πουν τι έγινε και γιατί δεν πήγε καλά. Και σε εμάς η απάντηση ήταν μια χρωμοσωμική ανωμαλία. Είναι η επιλογή της φύσης να σταματήσει η καρδούλα ενός μωρού που θα γεννιόταν με μια χρωμοσωμική ανωμαλία. Την δεύτερη φορά που απέβαλα ήταν ισοπεδωτικό».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή “δίκασε” την Σούπερ Κική: “Αυτό που είπε για τον Λιάγκα είναι χοντρό, ούτε για πλάκα δεν το λες”

Απόσπασμα από το πρόσφατο βίντεο της Σούπερ Κικής με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο YouTube παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να εκφράζει δημόσια τη διαφωνία της με την γνωστή influencer.

«Όποιος επιμένει πολύ για τη σεξουαλικότητά του, είναι πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά η Σούπερ Κική για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Το πιο χοντρό που είπε η Σούπερ Κική και πιστεύω θα απαντήσει είναι αυτό για τον Λιάγκα. Του τύπου: “όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι”. Έχει προϊστορία με τον Λιάγκα. Αλλά το να αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου, έστω και για πλάκα…Όταν ο άλλος σου λέει “είμαι αυτό” και εσύ κάνεις μια δήλωση με υπαινιγμό, εκεί ίσως είναι», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: