Τατουάζ, τεράστιες βλεφαρίδες, έχει μείνει μισή: Αγνώριστη η Mαριτίνα Ντενίση στη νέα φώτο, όλοι πρόσεξαν κάτι

April 19, 2024

Τατουάζ, τεράστιες βλεφαρίδες, έχει μείνει μισή: Αγνώριστη η Mαριτίνα Ντενίση στη νέα φώτο, όλοι πρόσεξαν κάτι


Διαφ.

Η Μαριτίνα Ντενίση δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία η επιδερμίδα της φαίνεται να έχει μόνο μια ελαφριά βάση, επιτρέποντάς μας να διακρίνουμε τις γλυκές φακίδες στο πρόσωπό της.

Οι φακίδες, οι οποίες έχουν κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια στον κόσμο της ομορφιάς, φαίνεται να είναι φυσικές στην περίπτωσή της, προσδίδοντάς της μια γλυκιά προσωπικότητα.

Στο μακιγιάζ της, η Μαριτίνα απέδωσε έμφαση στο βλέμμα της με μια διακριτική μαύρη μάσκαρα, ενώ τα χείλη της τα τόνισε με ένα εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν. Επιπλέον, αναδείχθηκαν ελαφρώς τα ζυγωματικά της, ενώ τα φρύδια της παρέμειναν όμορφα διαμορφωμένα και σχηματισμένα.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαριτίνα Ντενίση

Έμεινε μισή, πέταξε τα γυαλιά, μάκρυνε το μαλλί: Η Μαριτίνα Ντενίση τα άλλαξε όλα & εντυπωσιάζει στα 24 της

Η Μαριτίνα Ντενίση, μαζί με τη μητέρα της, Μιμή Ντενίση και τον πρώην σύζυγό της, Σωτήρη Πολύζο, παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του Ντοκιμαντέρ «150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη και παραγωγή της Indigo View, την περασμένη Τρίτη, στο κατάμεστο Θέατρο Παλλάς και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εμφάνισή της.

Μιμή και Μαριτίνα Ντενίση παραδίδουν μαθήματα στιλ

Ειδικότερα, η κόρη της ηθοποιού επέλεξε ένα μίνι κλος φόρεμα σε ναυτικό μπλε τόνο και ασορτί σακάκι, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση με λευκές γόβες με τετράγωνο τακούνι, ενώ η Μιμή Ντενίση φορούσε ένα πορτοκαλί παντελόνι με εμπριμέ μπλούζα και μαύρο leather jacket.

Μάλιστα, μαμά και κόρη πόζαραν αγκαλιασμένες και με τα ίδια ρούχα, στο εξοχικό της ηθοποιού στο Θεολόγο, όπου περνούν στιγμές ξενοιασιάς και ηρεμίας, όποτε τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η ανάρτηση της Μαριτίνας Ντενίση

Τη φωτογραφία ανάρτησε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Μαριτίνα Ντενίση και πάνω έγραψε “Like mother, like daughter”.

Μαριτίνα Ντενίση και Μιμή Ντενίση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: