Λες και δεν έβλεπε κανείς, «γραπωμένη» πάνω του: Έγιναν θέαμα στα μπουζούκια Τούνη – Αλεξάνδρου, όλο φιλιόντουσαν

April 24, 2024

Λες και δεν έβλεπε κανείς, «γραπωμένη» πάνω του: Έγιναν θέαμα στα μπουζούκια Τούνη – Αλεξάνδρου, όλο φιλιόντουσαν


Διαφ.

Από τη στιγμή που έγινε μητέρα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στον γιο της, γι’ αυτό και ο ελεύθερος χρόνος της είναι ελάχιστος.

Ως δημοφιλής influencer, είναι επίσης επαγγελματίας πλήρους απασχόλησης, που πρέπει όμως να διαχειρίζεται και τις επιχειρήσεις που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη, οπότε οι ταξιδιώτικες της υποχρεώσεις είναι συχνές. Επιπλέον, προσπαθεί να συνδυάζει τα πάντα, ενώ προσπαθεί να διατηρεί και τη σχέση της με τον σύντροφό της, ασχέτως των πολλαπλών απαιτήσεων της καθημερινότητάς της.

Σε μια ανάσα από τις υποχρεώσεις τους στην οικογένεια, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν να απολαύσουν ένα διάλειμμα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα.

Κατά την άφιξή τους στο νυχτερινό κέντρο, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι, ενώ από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι εκείνοι ήταν πολύ επικοινωνιακοί κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Δείτε φωτογραφίες από την κοινή εμφάνιση:

Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη: 1.300€ η τσάντα, 730€ τα παπούτσια αλλά όλοι κοιτούσαν το πάμφηνο παντελόνι της, αξιας 40€

Σε μια κοσμική εκδήλωση την περασμένη Πέμπτη (18.04), παραβρέθηκαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι πραγματοποίησε μια κοινή εμφάνιση, δίχως τη συνοδεία του γιου τους, Πάρη. Επιπλέον, φωτογραφήθηκαν με αγαπημένους τους φίλους.

Ανάμεσα στους παρεβρισκόμενους ήταν η Κατερίνα Στικούδη, ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Ιωάννα Τούνη

Όσον αφορά την ενδυματολογική της επιλογή; Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε ένα σύνολο σε απαλό γαλάζιο χρώμα, με τοπ σε σχήμα κορσέ και παντελόνι σε κλασικό στιλ. Το σετ προέρχεται από την τελευταία συλλογή του brand της, Bubblegun World. Το τοπ κορσέ διατίθεται στην τιμή των 36,90 ευρώ, ενώ το παντελόνι στα 42,90 ευρώ.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια τσάντα από αλυσίδες του οίκου Valentino και slingback γόβες με το λογότυπο του οίκου Gucci. Οι γόβες αυτές, μεταξύ άλλων, έχουν κόστος περίπου 730 ευρώ ενώ η τσάντα κοστίζει περίπου 1.300 ευρώ.

Ιωάννα Τούνη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: