«Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Προσπαθούν να σε σκοτώσουν με χημικά»: Πετράκος και Παπαθωμά αμφισβητούν το φαινόμενο

April 24, 2024

«Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Προσπαθούν να σε σκοτώσουν με χημικά»: Πετράκος και Παπαθωμά αμφισβητούν το φαινόμενο


Διαφ.

To… τερμάτισαν με τις θεωρίες συνωμοσίας τους ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά.

Ξεστόμισαν ο,τι πιο απίστευτο και έγιναν …Αρνητές της σκόνης! Θα μας τρελάνουν αυτοι οι δύο με τι κοτσάνες που λένε …

Γρηγόρης Πετράκος και Θεοφανία Παπαθωμά αμφισβητούν την αφρικανική σκόνη, με ξεχωριστές αναρτήσεις που έκανε ο καθένας στα social media.

Ταυτίζονται οι απόψεις των Γρηγόρη Πετράκου και Θεοφανίας Παπαθωμά

Το πρώην ζευγάρι, μπορεί να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά έχει απόλυτη σύμπνοια και ταύτιση απόψεων αναφορικά με το φαινόμενο.

Γρηγόρης Πετράκος και Θεοφανία Παπαθωμά αμφισβητούν την αφρικανική σκόνη

Ο τραγουδιστής θεωρεί «φοβερό» από ανθρώπους που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα, να μην έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό και να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε», ενώ προσθέτει «να μου πεις, εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…».

Από την πλευρά της, η ηθοποιός είναι βέβαιη για το φαινόμενο και ισχυρίζεται χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι αφρικανική σκόνη», κάνοντας λόγο για χημικά, με τα οποία, κάποιοι «κάθε μέρα προσπαθούν να σε σκοτώσουν».

Θεοφανία Παπαθωμά ανάρτηση

«Έχω τα παιδιά 5 μέρες τη βδομάδα»: Ο Γρηγόρης Πετράκος σπάει 1η φορά τη σιωπή του μετά τον χωρισμό από τη Θεοφανία Παπαθωμά

Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Γεια Σου» σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, οι οποίες σχολιάστηκαν αλλά και για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον δημοφιλή τραγουδιστή για τις αλλαγές στην προσωπική ζωή του, καθώς πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό πως εκείνος και η Θεοφανία Παπαθωμά τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

«Δόξα το Θεώ είμαι καλά. Έχω πάνω απ’ όλα τα παιδιά μου, δυο υπέροχες κόρες που μου γεμίζουν την ημέρα, τη δουλειά μου που αγαπώ και πολλούς φίλους. Είμαι τυχερός μπαμπάς γιατί έχω όλη τη βδομάδα μαζί τους και δουλεύω μόνο το Σαββατοκύριακο. Είναι 9 και 6 ετών. Τα χαίρομαι πολύ, δόξα το θεώ. Τις διαβάζω, τις ντύνω, δεν έχω μεγαλύτερη χαρά. Ο μπαμπάς με τις κόρες είναι ένα… πρόβλημα!» αρκέστηκε να δηλώσει ο Γρηγόρης Πετράκος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: