Έμεινε “άφραγκος” σε μια μέρα ο Τζέιμς Καφετζής: «Ο αδερφός μου ξόδεψε όλα τα λεφτά που έβγαλα στο survivor»

April 25, 2024

Έμεινε “άφραγκος” σε μια μέρα ο Τζέιμς Καφετζής: «Ο αδερφός μου ξόδεψε όλα τα λεφτά που έβγαλα στο survivor»


Διαφ.

Τζέιμς Καφετζής: Ο πρώην παίκτης του Survivor 2024, βρίσκεται πλέον στη Ρόδο, αφού ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης. Η αποχώρησή του από το παιχνίδι ήταν οικειοθελής και ήρθε μετά από ένα σοβαρό οικογενειακό περιστατικό που αφορούσε τον πατέρα του.

Πώς Ξόδεψε τα Κέρδη του από το Survivor

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Καφετζής έκανε γνωστό μέσω ενός Instagram story ότι τα χρήματα που κέρδισε από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, χρησιμοποιήθηκαν για μια σημαντική αγορά. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία με ένα σκάφος, υπονοώντας ότι αυτή ήταν η ακριβή αγορά που έγινε από τον αδερφό του. Στη λεζάντα του story που έκανε το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου, έγραψε: «Δεν πρόλαβα να φτάσω Ρόδο και τα λεφτά από το Survivor, μου τα ξόδεψε ήδη ο μπρο μου, για να πάρουμε αυτό. Τουλάχιστον θα διαλέξω εγώ όνομα»

Η Ανάρτηση στο Instagram και Η Έκκληση για Ονομασία του Σκάφους

Στην ίδια ανάρτηση, ο Τζέιμς κάλεσε τους ακολούθους του να του δώσουν ιδέες για το πώς να ονομάσει το νέο του απόκτημα, δείχνοντας έτσι τη διάθεσή του να συμπεριλάβει το κοινό του σε μια τόσο προσωπική και χαρούμενη στιγμή.

Αφού ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών από το Survivor, έγραψε στη λεζάντα: «Ο τελευταίος χορός. Αρχικά, να ευχαριστήσω τον Γιώργο Λιανό που εκτός απο #1 παρουσιαστής στην Ελλάδα, είναι και τυπάρα, κάθε μέρα ήταν εκεί για να μας ανεβάζει το κέφι, ανεξάρτητα από την διάθεση του, να εμψυχώνει όλα τα παιδιά και να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που λέγεται Survivor. Για να είμαι ειλικρινής εάν δεν ήταν ο Λιανός το 21, θα είχα αποχωρήσει πολύ νωρίτερα!».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πάμε τώρα στον σκέτο, όπου δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ αλλά στο τέλος της μονομαχίας ζήτησα το τελευταίο μου run ever να είναι με τον Γιώργο Γκιουλέκα, παίξαμε στοίχημα την μπλούζα του καθενός, και μαντέψτε ποιος κέρδισε. Επίσης του έφτιαξα λογαριασμό γιατί δεν είχε προσωπικό λογαριασμό για να είναι έτοιμο όταν βγει, κρίμα που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τον κωδικό πού του έβαλα!!  Αυτή την φορά το απόλαυσα, και χάρηκα που το μοιράστηκα με τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή (έχεις μαζέψει 10 προίκες με τόσες φορές που έχεις μπεί, #1 νύφη στην Ελλάδα πλέον), τα λέμε στον τελικό. Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να το πάω ως το τέλος, αλλά το πώς ορίζεται το τέλος, νομίζω είναι πάντα σχετικό».

Οικογενειακές Υποχρεώσεις και Ευχαριστίες

Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor ήταν αποτέλεσμα της ανάγκης του να είναι δίπλα στην οικογένειά του μετά το σοβαρό περιστατικό με τον πατέρα του. Στην επίσημη ανακοίνωσή του στο Instagram, ευχαρίστησε τόσο τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό όσο και τους συμπαίκτες του για την υποστήριξη που του πρόσφεραν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

“Κατέρρευσαν” όλοι στο Survivor: Η ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός ήταν ότι χειρότερο μπορούσαν να πάθουν

Ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να κάνει μία πρωταπριλιάτικη φάρσα στους παίκτες του Survivor.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής στο χθεσινό επεισόδιο, επειδή υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις από το ριάλιτι επιβίωσης, είτε λόγω υγείας είτε λόγω προσωπικών θεμάτων, πάρθηκε η απόφαση από την παραγωγή να προστεθούν δύο παίκτες από το παρελθόν που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις, ένας για να ενισχύσει την Μπλε ομάδα και ένας την Κόκκινη.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε λοιπόν, πως ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδη είναι αυτοί που επιστρέφουν, με τους παίκτες να έχουν σοκαριστεί με τη συγκεκριμένη απόφαση. Όταν ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως τελικά κάνει πλάκα, όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:

Τα πάνω-κάτω στο Survivor: Ανακοίνωσε την ξαφνική αποχώρηση-βόμβα ο Λιανός και “πάγωσε” παίκτες & τηλεθεατές

Το Survivor συνεχίζεται με συνεχείς ανατροπές, αφού ακόμη μία οικειοθελή αποχώρηση ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός και δεν είναι άλλη από τον Παντελή Γιαννακάκη.

Ειδικότερα, ούτε δύο εβδομάδες δεν πρόλαβε να κλείσει στο ριάλιτι επιβίωσης o Παντελής Γιαννακάκης, ο οποίος τραυματίστηκε και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, κατά το έκτακτο συμβούλιο του νησιού.
Ο Παντελής Γιαννακάκης είναι 23 ετών και κατάγεται από την Ελλάδα. Αφότου τελείωσε το σχολείο, αποφάσισε να σπουδάσει Ψυχολογία, στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στο Project Management, επάγγελμα στο οποίο δραστηριοποιείται σήμερα.

Άλλαξαν οι ομάδες στο Survivor, μετά την οικειοθελή αποχώρηση

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση των ομάδων, οι οποίες έχουν ως εξής:

Διάσημοι: Κατερίνα Δαλάκα, Ιωάννα Τζαβέλα, Αναστασία Τσέρου, Ασημίμα Χατζηανδρέου, Άιρα Αντομαϊτίτε, Χριστόφορος Ταξίδης, Φάνης Μπολέτσης, Παντελής Γιαννακάκης, Αλέξης Παππάς, Γιώργος Γκιουλέκας, Νίκος Ρικουνάκης και Γιάννης Περπατάρης.

Μαχητές: Σταυρούλα Χρυσαειδή, Δώρα Νικολή, Ευγενία Μπόρλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Σταμάτης Ταλαδιανός, Τζέιμς Καφετζής, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Ντάνιελ Νούρκα, Σάββας Γκέντσογλου, Γιώργος Παπαχαραλάμπους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: