Σκύλος κλείνει τα μάτια της στην αγκαλιά αυτού που προσπάθησε να της σώσει τη ζωή

April 9, 2022

Σκύλος κλείνει τα μάτια της στην αγκαλιά αυτού που προσπάθησε να της σώσει τη ζωή


Διαφ.

Ο σκύλος που γνώριζε μόνο μια ζωή παραμελημένη αποκοιμιέται στην αγκαλιά του διασώστη – ξέρει ότι είναι ασφαλής.



Παρόλο που υπάρχουν πολλά σκυλιά εκεί έξω που βρίσκουν τα παντοτινά τους σπίτια και ζουν ευτυχισμένες ζωές με στοργικούς ιδιοκτήτες, υπάρχουν ακόμα πολλά άλλα που βρίσκονται σε καταφύγια, σε όλο τον κόσμο, ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα έρθει το αίσιο τέλος τους.

Η Μπέλα ήταν ένα από αυτά τα σκυλιά. Πέρασε πολλά, πολλά χρόνια πίσω από τα κάγκελα ενός στενού κελιού σε μια μικρή πόλη.
Παραμελημένη και στερημένη κάθε πραγματικής αγάπης, φροντίδας ή προσοχής, η Bella έζησε μια άθλια ζωή, αλλά πάντα στεκόταν όρθια και κουνούσε την ουρά της χαρούμενη κάθε φορά που κάποιος περπατούσε για να πει ένα γεια, ελπίζοντας ότι μπορεί να είναι αυτός που θα τη σώσει.

Ευτυχώς, στο τέλος, κάποιος ήρθε να σώσει την Μπέλα. Η καταπληκτική εταιρεία διάσωσης ζώων, Howl Of A Dog, άκουσε για την κατάστασή της και έστειλε μερικούς ανθρώπους διάσωσης για να τη βοηθήσουν.

Το Howl Of A Dog εδρεύει στη Ρουμανία, με τους ανθρώπους του να κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τα σκυλιά που έχουν ανάγκη και προσπαθούν να τους βρουν για πάντα σπίτια σε όλο τον κόσμο.

Όταν οι διασώστες έφτασαν στην πόλη όπου κρατούνταν η Μπέλα, σηκώθηκε αμέσως όρθια και πήγε μπροστά για να τους χαιρετήσει. Παρατήρησαν αμέσως ότι η γούνα της ήταν άσχημα μπερδεμένη και δεν ήταν σε καλή κατάσταση συνολικά.

Η Μπέλα δεν είχε ποτέ τίποτα από την αγάπη και τη φροντίδα που χρειαζόταν τόσο απεγνωσμένα, αλλά όλα αυτά έμελλε να αλλάξουν.

Οι διασώστες την πήραν υπό τη φροντίδα τους και δεν άργησε η Bella να δείξει την ευγνωμοσύνη της!

Λίγα λεπτά αφότου την έβγαλαν από το κλουβί της, η Bella απαθανατίστηκε στην κάμερα να αγκαλιάζει έναν από τους διασώστες της.

Ήταν τόσο κουρασμένη αφού πέρασε τόσο πολύ χρόνο περιμένοντας να σωθεί, φώλιασε το κεφάλι της στην αγκαλιά του διασώστη και αποκοιμήθηκε κατευθείαν.

Μερικά σκυλιά που έχουν εγκαταλειφθεί και παραμεληθεί για τόσο πολύ καιρό μπορεί να είναι νευρικά ή ακόμα και επιθετικά, καθώς απλά δεν αισθάνονται ότι μπορούν να εμπιστευτούν τους ανθρώπους, αλλά η Bella φαινόταν να ήξερε ότι οι εργαζόμενοι του Howl Of A Dog ήταν εκεί για να τη βοηθήσουν.

Αφού την εξέτασε ένας κτηνίατρος και τη βοήθησε να ανακάμψει σε καλή και υγιή κατάσταση, η ομάδα έπιασε δουλειά για να προσπαθήσει να της βρει ένα για πάντα σπίτι!

Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αναφέρουμε ότι το Howl Of A Dog πέτυχε στην αποστολή τους, καθώς η Bella έχει υιοθετηθεί από μια οικογένεια στη Γερμανία.

Ζει σε ένα μικρό χωριό, πηγαίνοντας πολλές βόλτες στα τοπικά δάση, όπου μερικές φορές εντοπίζει κάθε είδους άλλα πλάσματα όπως ελάφια και σκίουρους.

Η θετή μαμά της Μπέλα λέει ότι τα πάει περίφημα!

Νομίζω ότι νιώθει πολύ άνετα και χαρούμενη εδώ. Είναι πολύ στοργική μαζί μου και με αγκαλιάζει πολύ, αλλά είναι και λίγο κλόουν – με κάνει να γελάω κάθε μέρα!

Είμαστε τόσο χαρούμενοι που ακούμε ότι η ιστορία της Bella είχε ένα τόσο γλυκό τέλος.

Χάρη στο έργο αυτών των πολύτιμων ηρώων υπάρχει ένα λιγότερο αβοήθητο ζώο, άλλαξαν το πεπρωμένο της για πάντα.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: