Είδε δύο σκυλιά στο δρόμο και τα πήρε στο σπίτι: «Έτρεξαν προς το μέρος μου σχεδόν ζητώντας βοήθεια»

April 16, 2022

Είδε δύο σκυλιά στο δρόμο και τα πήρε στο σπίτι: «Έτρεξαν προς το μέρος μου σχεδόν ζητώντας βοήθεια»


Διαφ.

«Ήταν πολύ αναστατωμένοι και έτρεχαν από τη μια πλευρά του δρόμου στην άλλη χωρίς καμία προφύλαξη, ήταν περισσότερο από προφανές ότι δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το πώς να περπατήσουν μόνοι τους στο δρόμο, γιατί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα προσπάθησαν να τρέξουν τουλάχιστον μια-δυο φορές από μπροστά μας», είπε ο ακτιβιστής Ρικάρντο Πιμεντέλ.



Δεν είναι όλοι έτοιμοι να φροντίσουν κατοικίδια. Αλλά αν δεν μπορείτε να συνεχίσετε να φροντίζετε ένα ζώο στο σπίτι, το να το αφήσετε εγκαταλελειμμένο δεν αποτελεί επιλογή, στην πραγματικότητα, είναι εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αφήνουν τα τετράποδα τους στα χειρότερα μέρη.

Έτσι συνέβη σε αυτό το ζευγάρι σκυλιών, που ο πρώην ιδιοκτήτης τους τα άφησε ξαπλωμένα στη μέση του δρόμου, όπου κινδύνευσαν να τα παρασύρει κάποιο όχημα. Μάλιστα, ο διασώστης τους είπε ότι και οι δύο περπατούσαν μπερδεμένοι από το ένα μέρος στο άλλο, χωρίς να καταλάβουν τι υπήρχε εκεί.

«Λοιπόν, παρά το γεγονός ότι υπήρχε περισσότερη κίνηση από το συνηθισμένο, έπρεπε να σταματήσουμε στη μέση του αυτοκινητόδρομου για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτό το ζευγάρι σκύλων που ευτυχώς δεν αντιστάθηκαν, αλλά αντίθετα έτρεξαν κατευθείαν προς τα εμένα, σχεδόν σαν να ζητούσαν βοήθεια», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Pimentel, αυτό συνέβη σε έναν αυτοκινητόδρομο στο Κανκούν του Μεξικού, όταν αυτός ο ακτιβιστής για τα ζώα πήγαινε στην οργάνωση Tierra de Animales , όπου θα έπαιρνε ένα διασωθέν γουρούνι. Στο δρόμο έπεσε πάνω σε αυτά τα γούνινα και δεν δίστασε να τα βοηθήσει. Τώρα είναι στο σωστό μέρος.

«Τώρα είναι σε ένα αυτοσχέδιο κλουβί, γιατί όλα τα κλουβιά καραντίνας είναι κατειλημμένα αυτή τη στιγμή. Πήγαμε για ένα ζώο και επιστρέψαμε με 3» , κατέληξε.

Χάρη στην ευγενή δουλειά του, αυτά τα σκυλιά δεν θα χρειαστεί να περάσουν τη νύχτα στο δρόμο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: