Σκύλος Κοιμάται Αγκαλιά Με Κοριτσάκι Για Να Το Ηρεμεί Επειδή Φοβάται Τους Σεισμούς

May 3, 2022

Σκύλος Κοιμάται Αγκαλιά Με Κοριτσάκι Για Να Το Ηρεμεί Επειδή Φοβάται Τους Σεισμούς


Διαφ.

Ένα βίντεο δείχνει ένα μικρό παιδί να σκεπάζει το σχεδόν 50 κιλών πίτμπουλ του.Η μικρή Adalynn Leary φοβόταν να κοιμηθεί χωρίς τον καλύτερό της φίλο και σωματοφύλακά της από τότε που το σπίτι τους στην Αλάσκα επλήγη από σεισμό μεγέθους 7,0 της κλίμακας ρίχτερ.

Ο πατέρας της, Kyle Leary, είπε ότι η κόρη του αγκαλιάζει τον Fury για να μη φοβάται.

Από τότε που η περιοχή επλήγη από πάνω από 5.000 μετασεισμούς, η Adalynn αρνείται να κοιμηθεί χωρίς τον αξιαγάπητο φίλο της.

“Ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η κόρη μου είναι να είναι ο Fury δίπλα της για να την προστατεύει. Κανονικά κοιμάται στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι της, αλλά εκείνη τη νύχτα τον φώναξε να τον αγκαλιάσει,” είπε ο πατέρας.

Ο πατέρας της Adalynn δέχθηκε άσχημα σχόλια επειδή άφησε το ζώο να κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι με την κόρη του.

Μετά το ανέβασμα του βίντεο στο διαδίκτυο, μερικοί άνθρωποι ανέφεραν τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει ο ύπνος ενός παιδιού μ’ ένα σκύλο.

“Το κρεβάτι του μωρού δεν είναι μέρος για να κοιμάται ο σκύλος,” ανέφερε ένας χρήστης.

“Μην αφήνετε το σκυλί σας μόνο με το μωρό σας. Δεν είναι κάτι επιστημονικό, είναι η κοινή λογική,” είπε η χρήστης Michelle Ann.

“Όσο χαριτωμένο κι αν φαίνεται, κανένας σκύλος δεν πρέπει να είναι τόσο κοντά σε ένα παιδί χωρίς παρακολούθηση, είτε υπάρχει κάμερα είτε όχι,” έγραψε η Tracey Buckreis-Balberchak.

Ωστόσο, ο κ. Leary απάντησε στους επικριτές του, ισχυριζόμενος ότι γνωρίζει πως ο Fury “δεν είναι απλά ένα οποιοδήποτε ζώο”.

“Συμφωνώ με το να μην αφήνω ποτέ το παιδί μου με ένα ζώο χωρίς επίβλεψη, αλλά έχω περάσει πάνω από 100 ώρες εκπαίδευσης μαζί του και αυτό που ξέρω είναι πως ο Fury δεν είναι απλά οποιοδήποτε ζώο.”

“Ο Fury ξέρει ότι είναι δουλειά του να προστατεύει την Ady.”

πηγή: citypatras.gr

Διαβάστε επίσης: