Γλυκά Νερά -Τα προφητικά λόγια της Καρολάιν: «Μου κάνει κακό ο Μπάμπης. Δεν θα με αφήσει έτσι αν τον χωρίσω»

May 10, 2022

Γλυκά Νερά -Τα προφητικά λόγια της Καρολάιν: «Μου κάνει κακό ο Μπάμπης. Δεν θα με αφήσει έτσι αν τον χωρίσω»


Διαφ.Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κάθισε σήμερα, Τρίτη και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η απολογία του, στην οποία θα εξηγήσει πώς έφθασε στο σημείο να πνίξει την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν, πριν από ένα χρόνο, στο σπίτι τους.

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, η Τασούλα Παπανικολάου έβγαλε στο φως νέα ντοκουμέντα από την κοινή ζωή του πιλότου με την Καρολάιν, όπως τα κατέγραφε στο κινητό του ο κατηγορούμενος.

Οι τελευταίες διακοπές της Καρολάιν πριν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα, δείχνουν τις τελευταίες διακοπές της Καρολάιν, όπου το κορίτσι κολυμπούσε στην πισίνα του ξενοδοχείου στο Ντουμπάι και βγήκε πηγαίνοντας προς το σύζυγό της.

Σε εκείνο το ταξίδι έχουν και τη μικρή Λυδία, την οποία κρατούσε στην αγκαλιά της η Καρολάιν και δεν την αποχωριζόταν στιγμή και έπαιζε μαζί της μέσα στην πισίνα.

Επίσης, στο κινητό του κατηγορουμένου βρέθηκαν δεκάδες βίντεο με την Καρολάιν και το μωρό, καθώς την κατέγραφε να κοιμάται αγκαλιά με τη μικρή Λυδία και να τη βγάζει βόλτα με το καρότσι.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, η Καρολάιν, τον τελευταίο καιρό, έδειχνε θλιμμένη και αυτό αποτυπωνόταν και στην κάμερα, ενώ περιέγραφε τη σχέση με τον σύζυγό της σε σημειώσεις που κρατούσε στο κινητό της.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ το Star, η ιδανική και ευτυχισμένη ζωή που προσπαθούσε να περάσει προς τα έξω ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν απλά βιτρίνα, αφού η Καρολάιν δεν ήταν ευτυχισμένη.

«Σκέφτομαι να φύγω, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω να είμαι μαζί του. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω κι ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση» είχε υπογραμμίσει, μεταξύ άλλων, η άτυχη κοπέλα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: