Γλυκά Νερά: «Tpέμω τη στιγμή που θα πρέπει να πω στη Λυδία τι έγινε με την Καρολάιν»

May 22, 2022

Γλυκά Νερά: «Tpέμω τη στιγμή που θα πρέπει να πω στη Λυδία τι έγινε με την Καρολάιν»


Διαφ.Γλυκά Νερά: Έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και ο πόνος τον γονιών της, Ντέιβιντ Κράουτς και Σούζαν, παραμένει μεγάλος.

Η μόνη παρηγοριά τους και ο λόγος που σηκώνονται κάθε πρωί είναι η μικρή Λυδία, η οποία φωνάζει “παππού” τον πατέρα της αδικοχαμένης κοπέλας και τον αγκαλιάζει, αφού μεγαλώνει μαζί τους στην Αλόννησο.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 11,5 χρόνια για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και όπως υπογραμμίζει ο Ντέιβιντ στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail «τώρα καταδικάστηκε σε μακροχρόνια φυλάκιση, αν και δεν θα φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου».

Και συμπληρώνει ο 79χρονος χαροκαμένος πατέρας «σύντομα η Λυδία θα είναι αρκετά μεγάλη για να ξεκινήσει στο νηπιαγωγείο του νησιού, στο ίδιο σχολείο που φοιτούσε η μητέρα της. Ωστόσο, πριν από αυτό, θα αλλάξω το επώνυμό της σε Κράουτς για να μην συνδεθεί ποτέ με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα διασφαλίσω επίσης ότι δεν θα ξαναδεί την κόρη του».

Ωστόσο, η αλήθεια δεν μπορεί να σβηστεί και ο ηλικιωμένος άνδρας προετοιμάζεται για την ημέρα που θα πρέπει να αποκαλύψει στην εγγονή του ότι ο πατέρας της δολοφόνησε τη μητέρα της.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς θ’ αποκαλύψει την αλήθεια στην εγγονή του για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Όπως επεσήμανε «κάποια μέρα, η Λυδία θα ρωτήσει πού είναι η μητέρα της. Είναι μια μέρα που φοβάμαι. Πρέπει να μάθει. Κάποια μέρα θα ανακαλύψει την αλήθεια. Οπότε είναι πολύ καλύτερο να τη μάθει από τους αγαπημένους παππούδες της, παρά να τη συνδυάζει λίγο-λίγο».

Κοιτάζοντας τη Λυδία, ο Ντέιβιντ Κράουτς σημειώνει «όταν την κοιτάζω να τρέχει γύρω από το σπίτι, μεταφέρομαι πίσω στο χρόνο σχεδόν 20 χρόνια. Αυτή ήταν περίπου η στιγμή που η Καρολάιν άρχιζε να διεκδικεί την ανεξαρτησία της. Ένα ζωηρό κοριτσάκι, ήξερε πάντα τι ήθελε, αλλά είχε την πιο γλυκιά φύση που μπορούσε να φανταστεί κανείς».

Και προσθέτει «η φυσική ομοιότητα είναι απίστευτη: ένα όμορφο πρόσωπο με τα μεγαλύτερα σκούρα μάτια που έχω δει ποτέ, που κληρονόμησε από τη μητέρα της, όπως η Καρολάιν τα είχε κληρονομήσει από τη μητέρα της. Κάθε φορά που παρακολουθώ τη Λυδία να παίζει, νιώθω θλίψη, γιατί βλέπω τη μητέρα της σε κάθε κίνηση και χειρονομία που κάνει. Με στεναχωρεί τόσο πολύ που η Καρολάιν δεν θα έχει ποτέ τη χαρά που έφερε στη Σούζαν και σε εμένα όταν ήταν σε εκείνη την ηλικία».

Επίσης, αναφερόμενος στην εγγονή του, ο παππούς τόνισε «φλυαρεί συνεχώς, σχεδόν αποκλειστικά στα ελληνικά. Κοιμάται στο παλιό δωμάτιο της Καρολάιν στην κούνια της. Δυστυχώς, αρνείται πεισματικά να κοιμηθεί μόνη, έτσι η Σούζαν κοιμάται στο δωμάτιο μαζί της στο παλιό κρεβάτι της Καρολάιν».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Σούζαν, μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έχει έρθει αντιμέτωπη με την κατάθλιψη, δεν μιλά σε κανέναν παρά μονάχα στη μικρή Λυδία, ενώ σηκώνεται κάθε πρωί και επισκέπτεται το μνήμα της κόρης της, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία, όπου βαφτίστηκε η μικρή Λυδία.

Σχετικά με την καθημερινή φροντίδα της εγγονής της από τη Σούζαν, ο Ντέιβιντ Κράουτς εξομολογήθηκε ότι είναι αυτό που τη δίνει κουράγιο, μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Η Σούζαν δείχνει απίστευτη φροντίδα και προσοχή στη Λυδία. Έπρεπε να προσλάβω μια γυναίκα πλήρους απασχόλησης για να φροντίζει όλα τα άλλα πράγματα που πρέπει να κάνω στο σπίτι. Φοβάμαι ότι η Σούζαν που ήξερα σχεδόν 30 χρόνια έχει φύγει για πάντα. Η Καρολάιν ήταν το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της», κατέληξε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: