Πέτρος Φιλιππίδης: Δηλώσεις-φωτιά για τον ηθοποιό – «Μου πέταξε τασάκι πάνω στη σκηνή και λύσσαγε αν…» (video)

May 23, 2022

Στη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε.


Διαφ.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και με αφορμή τη συζήτηση για το κίνημα του #MeToo, αναφέρθηκε στην περίοδο που έπαιζε μαζί με τον ηθοποιό.

Δείτε επίσης: «Δεν μπορώ να σταματήσω να αγαπώ τον Πέτρο Φιλιππίδη» (Video)

«Αποφάσισα κι εγώ να μιλήσω, γιατί τώρα μας δίνεται η ευκαιρία με το #metoo κι ευτυχώς, θα φύγουμε επιτέλους από την καταδίκη της σιωπής, μιας κι οι άνθρωποι, για τους οποίους μιλάμε τώρα, είχαν θέσεις εξουσίας», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Όσον αφορά τον Πέτρο, είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσω για αυτόν και όλη αυτή την κατάσταση. Ξεκινήσαμε μαζί από το Χάι Ροκ».

«Μέσα από το σίριαλ αυτό, ο Πέτρος ανδρώθηκε κι έγινε θιασάρχης. Ένα περιστατικό που θυμάμαι ήταν όταν είδε μια φορά μια φωτογραφία που είχε τον Σπύρο Μπιμπίλα κι έλεγε από κάτω «οι πρωταγωνιστές του Χάι Ροκ». Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Άρπαξε τον Σπύρο από το πέτο και του φώναζε «εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής;»», περιέγραψε ο ηθοποιός.

Η κυκλοθυμική συμπεριφορά

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη γενικότερα, ήταν αρκετά κυκλοθυμική. «Είχε μια κυκλοθυμική συμπεριφορά, χτυπούσε τις πόρτες. Τη μια να σου μιλάει για το τι έργο θα κάνετε του χρόνου και την άλλη να σε αγνοεί», εξήγησε.

«Μετά το Χάικ Ροκ, κάναμε το «Λαβ Σόρρυ», το οποίο έκανε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Ο Πέτρος δεν το συγχώρεσε ποτέ αυτό. Θυμάμαι ότι έπαιρνε δύο χειροκροτήματα. Ένα πριν μπω στο θέατρο, που απλά ακουγόμουν να φωνάζω κι ένα μπαίνοντας.Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Φιλιππίδη, με αποτέλεσμα να με πιάνει στη σκηνή με κεφαλοκλείδωμα και καλά για αστείο. Δεν υπήρχε αυτό στο σενάριο, ένιωθα να πνίγομαι» τονίζει ο ηθοποιός.

Αυτό όμως, δεν ήταν το μόνο περιστατικό που θυμάται από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όπως εξήγησε αργότερα, κάποια άλλη στιγμή, του είχε πετάξει ένα τασάκι στο πόδι.

«Εν ώρα παράστασης, μου πέταξε από μακριά ένα τασάκι, που με πέτυχε στον αστράγαλο και εγώ έπρεπε να πω τα λόγια μου. Με το ζόρι τα κατάφερα. Λύσσαγε αν έβλεπε άλλον να έχει ανταπόκριση από τον κόσμο» είπε κλείνοντας ο ηθοποιός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: