Σιδερώνει με θέα-πιάτο όλο το Λονδίνο: Η Τατιάνα Στεφανίδου στη σπιταρόνα του Νικόλα Ευαγγελάτου στην Αγγλία

May 23, 2022

Σιδερώνει με θέα-πιάτο όλο το Λονδίνο: Η Τατιάνα Στεφανίδου στη σπιταρόνα του Νικόλα Ευαγγελάτου στην Αγγλία


Διαφ.Η Τατιάνα Στεφανίδου σημειώνει μια μακρά πορεία στο χώρο της τηλεόρασης, αλλά ταυτόχρονα παραμένει μία γυναίκα αφοσιωμένη στην οικογένειά της.

Η γνωστή δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στο Happy Day, είχε μιλήσει για την παρουσία της στην τηλεόραση, αλλά και πως διαχειρίζεται το κομμάτι εργασίας και οικογένειας με τον σύζυγό της:

«Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία εγώ ή ο Νίκος να κάνουμε κάτι που θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένειά μας. Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε τα θέματα και συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε, και με τα παιδιά, θα συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας».

Τατιάνα Στεφανίδου

Τέλος, η ίδια αναφέρθηκε και στα παιδιά της: «Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται παράλληλα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υπερήφανος που δεν θέλει να μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει το πανεπιστήμιό του, πιάνει κι αυτός δουλειά. Επειδή η σφραγίδα των γονιών ήταν αρκετά έντονη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αρχικά ο Νίκος τα απέτρεψε από το να μπουν στον χώρο μας. Προς το παρόν δεν θα ασχοληθούν. Η Λυδία φέτος θα δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις, κατευθύνεται προς τα οικονομικά. Είμαστε κολλητές, αυτοκόλλητες!».

Νίκος Ευαγγελάτος

Ο Νικόλας Ευαγγελάτος βρίσκεται στο Λονδίνο απ’ όπου και η Τατιάνα Στεφανίδου μας έχει δείξει κάποιες εικόνες από το σπίτι του, όταν πηγαίνει να τον επισκεφθεί, κάνοντας παράλληλα και ορισμένες δουλειές, όπως το να σιδερώνει. Τέλος, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η θέα από την κατοικία του γιου της στο Λονδίνο είναι μοναδική.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: