Έκοψε «μαχαίρι» ένα φαγητό και έχασε 18 κιλά: Το μuστικό της Κατερίνας Ζαρίφη που την έκανε άλλον άνθρωπο

May 24, 2022

Έκοψε «μαχαίρι» ένα φαγητό και έχασε 18 κιλά: Το μuστικό της Κατερίνας Ζαρίφη που την έκανε άλλον άνθρωπο


Διαφ.Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι μία από τις παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία έχει συνδεθεί άρρηκτα με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς επί χρόνια ήταν στενή συνεργάτης της.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι από τις γυναίκες που διακρίνονται για το χιούμορ τους, ενώ δεν διστάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα της. Η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν για αλλαγή στην εικόνα της μετά την απώλεια των κιλών, αλλά και για την περιπέτεια με την υγεία της, καθώς νόσησε από κορωνοϊό.

View this post on Instagram

A post shared by zArIfIoUs???? (@zarifious)

Κατερίνα Ζαρίφη: Τι άλλαξε στη διατροφή της και τι αναφέρει για την αλλαγή στην εικόνα της

Η ίδια έχει δηλώσει: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει βάρος, χάνει βάρος. Αυτήν τη στιγμή είμαι μείον 18 κιλά. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού».

Αφότου νόσησε από κορωνοϊό, η ίδια αποφάσισε να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες της. Η ίδια ανέφερε: «Εγώ μετά τον κορωνοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό».

Κατερίνα Ζαρίφη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» είχε εξομολογηθεί: «Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις. Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι’ αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα».

«Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει» κατέληξε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: