«Το κόλλησα σε μια τουαλέτα, κιvδύvεψα σοβαρά να πεθάνω»: Η Pένια Λουιζίδου έφτασε κοντά στον θάνατο

June 27, 2022

«Το κόλλησα σε μια τουαλέτα, κιvδύvεψα σοβαρά να πεθάνω»: Η Pένια Λουιζίδου έφτασε κοντά στον θάνατο


Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε στην εκπομπή Dot και αναφέρθηκε στην πορεία της στην υποκριτική και στην πιο έντονη στιγμή της ζωής της με την υγεία της.

Η πιο δύσκολη στιγμή της Ρένιας Λουιζίδου με την υγεία τηςΗ ηθοποιός περιέγραψε την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε με την υγεία της, όταν το 2004 έπαθε περιτονίτιδα.


Διαφ.
Η πιο δύσκολη στιγμή της Ρένιας Λοuιζίδοu με την υγεία τηςΗ ηθοποιός πεpιέγpαψε την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε με την υγεία της, όταν το 2004 έπαθε περιτονίτιδα.Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε στην εκπομπή Dot και αναφέρθηκε στην πορεία της στην υποκριτική και στην πιο έντονη στιγμή της ζωής της με την υγεία της.

Η πιο δύσκολη στιγμή της Ρένιας Λουιζίδου με την υγεία της

Η ηθοποιός περιέγραψε την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε με την υγεία της, όταν το 2004 έπαθε περιτονίτιδα.

Η Ρένια Λουιζίδου κινδύνεψε να πεθάνει

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η Ρένια Λουιζίδου «το 2004 έπαθα μια περιτονίτιδα πάρα πολύ σοβαρή, κινδύνεψα πολύ σοβαρά να πεθάνω. Κόλλησα ένα μικρόβιο σε μια τουαλέτα, σε γύρισμα. Επειδή ήταν καύσωνας, τέλη Ιουλίου, η πρώτη σκέψη όλων ήταν θερμοπληξία, έφτασα 41 πυρετό. Το χειρότερο είναι ότι πήγα και την άλλη μέρα να κάνω άλλη μία σκηνή γιατί, όπως μου είπαν, έπρεπε να κλείσει το επεισόδιο. Πήγα και μετά το γύρισμα πήγα στο νοσοκομείο. Ήταν απόφαση της παραγωγής».


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: