Την "διέλυσε": Ο παντρεμένος επιχειρηματίας που «έφαγε» πάνω από 1 εκατ. ευρώ από την Άβα Γαλανοπούλου

June 28, 2022

Την "διέλυσε": Ο παντρεμένος επιχειρηματίας που «έφαγε» πάνω από 1 εκατ. ευρώ από την Άβα Γαλανοπούλου


Διαφ.Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού Άβας Γαλανοπούλου για τον άντρα που της κατέστρεψε τη ζωή και η μετέπειτα στροφή στον Θεό.

«Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες στη ζωή μου. Ζω μια κόλαση! Κάποια στιγμή πριν χρόνια συνδέθηκα ερωτικά με κάποιον άνθρωπο, ο οποίος απεδείχθει στην πορεία κάτι τελείως διαφορετικό», ανέφερε η Άβα Γαλανοπούλου και αποκάλυψε «Ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά».

Ο εφιάλτης που βίωσε η Άβα Γαλανοπούλου

«Το 2011 ζήτησα όλα τα λεφτά μου πίσω, που τα είχα δώσει για να τα επενδύσει. Το 2013 πήγα σε δικηγόρο. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν με ερωτεύτηκε και όλα έγιναν με σχέδιο! Ένα χρόνο προσπαθούσαμε να τα βρούμε εξωδικαστικά. Χθες ήρθε το κερασάκι στην τούρτα: πήγαμε με τον δικηγόρο μου να παραλάβουμε τη μήνυση που μου έκανε για συκοφαντική δυσφήμιση! Ένας λόγος που δεν ήθελα να μιλήσω ήταν για να προστατέψω την οικογένειά του που δεν μου έφταιγε σε κάτι. Εγώ δεν ζούσα στη χλιδή, δεν έχω κανένα περιουσιακό στοιχείο, δεν έχω αυτοκίνητο, δεν έχω τίποτα… Από 18 χρονών έκανα αποταμίευση. Έβγαλα πολλά λεφτά και όλοι μου οι κόποι πήγαν χαμένοι» είπε.

«Όταν άρχισα να ζητάω αποδείξεις άρχισε να “κόβει λάσπη”. Μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία. Γράφτηκε για νευρική ανορεξία, μα αυτό προήλθε από αυτό που ζούσα. Δύο χρόνια δεν είχα μιλήσει ούτε στους δικούς μου για να μη στενοχωρηθούν. Αυτοί με έσωσαν με την αγάπη τους. Δεν φανταζόμουν ότι θα έρθει μια μέρα που θα μου φαινόταν βουνό να κάνω ένα βήμα ως την πόρτα του σπιτιού μου να την ανοίξω και να κατέβω κάτω να πάρω τσιγάρα. Δεν μπορούσα να μαζέψω τα κομμάτια μου! Εννοείται ότι δεν κοιμάμαι ακόμα, κοιμάμαι ελάχιστα, δεν τρώω, είμαι με βιταμίνες…» αποκάλυψε και συνέχισε λέγοντας:

Η Άβα Γαλανοπούλου είπε ότι για δύο χρόνια δεν έβγαινε από το σπίτι της. «Δεν έβγαινα για δύο χρόνια, είχα κατάθλιψη. Έχω αρχίσει και βγαίνω τον τελευταίο καιρό με προτροπή φίλων. Καταλαβαίνετε πόσο με πλήγωνε κάθε φορά αυτή η ερώτηση για τα κιλά. Είναι κόλαση η καθημερινότητά μου! Είναι κόλαση! Είναι τρομερό! Δεν μπορούσα άλλο να κρύβομαι, κρύβομαι τόσα χρόνια. Πόσο να κρυφτώ».

Ευτυχώς η εξέλιξη της υπόθεσης ήταν ευχάριστη για την πλευρά της ηθοποιού.

Δείτε βίντεο μετά τη δίκη

Στράφηκε στον Θεό

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Άβα Γαλανοπούλου είχε βρει καταφύγιο σε λίγους δικούς της ανθρώπους που είχε κοντά της και στον Θεό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, είχε βρεθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στους Αμπελόκηπους, ντυμένη στα μαύρα, με μεγάλα γυαλιά ηλίου να καλύπτουν το πρόσωπό της.

Ωστόσο, το περιβάλλον της ηθοποιού διέψευσε το ότι η Άβα βρέθηκε στο συγκεκριμένο ναό, μιας και δεν έμενε καν κοντά στην περιοχή των Αμπελοκήπων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: