Σuγκλονίζει η Χάpις Αλεξίοu: «Όταν υιοθέτησα το παιδί μου είχα έναν και μοναδικό φόβο και είναι αuτός…»

August 8, 2022

Σuγκλονίζει η Χάpις Αλεξίου: «Όταν υιοθέτησα το παιδί μου είχα έναν και μοναδικό φόβο και είναι αuτός…»


Διαφ.Για την υιοθεσία του γιου της, Μάνου, για τις φοβίες που είχε αλλά και τις συμβουλές που θα έδινε σε ζευγάρια μίλησε η Χάρις Αλεξίου.

Η δημοφιλής και αγαπημένη τραγουδίστρια, Χάρις Αλεξίου, παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το φόβο που είχε όταν υιοθέτησε το παιδί της (σ.σ. τον Μάνο Θεοφίλου). Επιπλέον, η ίδια έδωσε τις συμβουλές στα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί.

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται, κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο».

Οι συμβουλές της Χάρις Αλεξίου στα ζευγάρια

«Θα συμβούλευα όλα τα ζευγάρια που θέλουνε να έχουν παιδάκια και δεν μπορούν να τα έχουνε «φυσικά», να μη το σκεφτούνε καθόλου, αλλά πρώτα να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους και να δούνε αν πραγματικά θέλουν να γίνουν γονείς και τίποτα άλλο να μη τους απασχολήσει.

Το παιδί δεν είναι κτήμα μας, γιατί πολλοί λένε «θέλω να έχω ένα δικό μου παιδί». Τι θα πει δικό μου παιδί; Δεν είναι κάτι που το αγοράζεις. Δεν είναι κτήμα κανενός το παιδί, είναι ένας άνθρωπος που μεγαλώνει, για να κάνει τη δική του οικογένεια κι εσύ βλέπεις αυτό που έχεις δώσει σ’ αυτόν τον άνθρωπο, καμαρώνεις και χαίρεσαι» κατέληξε η τραγουδίστρια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: