Αγνώpιστος με μαύpο μαλλί και μούσι: Ο "Μιχαλάκης" από τοuς "Λατρεμένοuς μας Γείτονες" δεν είναι πια ηθοποιός

September 7, 2022

Αγνώpιστος με μαύρο μαλλί και μούσι: Ο "Μιχαλάκης" από τοuς "Λατρεμένους μας Γείτονες" δεν είναι πια ηθοποιός


Διαφ.



Ο Δημήτρης Νταούλης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», όπου υποδύθηκε τον Μιχαλάκη Μουστοξύδη τον γιο της Άβας Γαλανοπούλου και του Κώστα Κόκλα.

Μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Φίλιππο Ηρειώτη ο «Μιχαλάκης» της κωμικής σειράς μίλησε για το πώς πήρε τον πρώτο του ρόλο.

«Από μικρός ήθελα να παίξω σε ένα σήριαλ και έτσι οι γονείς μου με έγραψαν στο θεατρικό εργαστήρι της Κάρμεν Ρουγγέρη. Ήρθε μια κυρία με κάμερα και ρώτησε ποιο παιδάκι θα ήθελε να παίξει σε μια σειρά κι εγώ έδωσα το τηλέφωνο της μητέρας μου. Όταν πήραν τηλέφωνο τη μητέρα μου της είπαν: «γεια σας είμαστε από το «MEGA» και εκείνη απάντησε: «Και εμείς από το MEGA είμαστε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Νταούλης.

«Οι συμμαθητές μου με αντιμετώπιζαν ευχάριστα. Σε μια εκδρομή σε χιονοδρομικό κέντρο, πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και σταμάτησε όλο το σχολείο γύρω μου λέγοντας: «έτσι δένει τα κορδόνια του ο «Μιχαλάκης». Δεν μου έγινε κάποια πρόταση μετά τους «Λατρεμένους μου γείτονες», πρόσθεσε.

Αυτό που πολλοί όμως δεν γνωρίζουν είναι πως ο Δημήτρης Νταούλης είναι ο γιος του σκηνοθέτη Γιώργου Νταούλη και της δημοσιογράφου Μάρως Λεονάρδου.

Από τους γονείς του λοιπόν φαίνεται πως κόλλησε και αυτό το «μικρόβιο» να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά.

Δημήτρης Νταούλης: Με τι ασχολείται σήμερα

Για το εάν πήγε σε σχολή υποκριτικής, ο Δημήτρης Νταούλης είπε πως, «Δεν μου έγινε κάποια πρόταση από τότε, ωστόσο πήγα σε κάποια δραματική σχολή, δεν μου βγήκε τόσο έντονα το υποκριτικό κομμάτι, ανακάλυψα ότι μου άρεσε περισσότερο να είμαι από πίσω και μου άρεσε το κομμάτι της σκηνοθεσίας. Ακολούθησα την σχολή σκηνοθεσίας στην οποία και είμαι τώρα».

Ποια ήταν η πιο αστεία στιγμή της σειράς για εκείνον;

«Η πιο αστεία σκηνή που θυμάμαι ήταν όταν, ο Κώστας Κόκλας έπρεπε να «πνιγεί» με ένα λουκάνικο και έπεφτε τόσο γέλιο που μας πηρέ πολλή ώρα για να γυριστεί», αποκάλυψε.

«Σε ένα γλέντι για το Πάσχα, ψήναμε αρνιά και μαζί με έναν άλλο ηθοποιό φάγαμε τις πέτσες. Η παραγωγή αναγκάστηκε να τις κολλήσει με συρραπτικό», κατέληξε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: