Λιάγκας για Φώτη Σεpγοuλόποuλο: «Δεν εχω την άδειά τοu αλλά εγώ θα πω ότι τον είδα έτσι κι ας με συγχωpέσει»

September 23, 2022

Λιάγκας για Φώτη Σεpγοuλόποuλο: «Δεν εχω την άδειά του αλλά εγώ θα πω ότι τον είδα έτσι κι ας με συγχωρέσει»


Λιάγκας για Φώτη Σεpγοuλόποuλο: «Δεν εχω την άδειά του αλλά εγώ θα πω ότι τον είδα έτσι κι ας με συγχωρέσει»

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία αποκάλυψη στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, με αφορμή την αναφορά που έκανε ο Στέλιος Παρλιάρος, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Που είδε ο Γιώργος Λιάγκας τον Φώτη ΣεργουλόπουλοΌπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής «ας με συγχωρέσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος που θα το πω, δεν έχω πάρει την άδειά του, αλλά θα το πω, γιατί αυτό με χαρακτηρίζει ότι καμιά φορά κάνω του κεφαλιού μου. Τον είδα το καλοκαίρι σε μια παραλία της Αττικής με το παιδάκι του που το μάθαινε σκι. Επειδή συγκινούμαι πάντα με τους γονείς και δακρύζω και συγκινούμαι πολύ, είναι πολύ γλυκός πατέρας».

Η άποψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο ως γονέαΚαι πρόσθεσε “δεν με παρατήρησε, ήμουν σε μια γωνιά έκανα μπάνιο μόνος μου, πολύ γλυκός πατέρας. Υποκλίνομαι στους ανθρώπους, γιατί το σημαντικότερο, εκεί που δίνουμε εξετάσεις οι άνθρωποι, για μένα τουλάχιστον, είναι να είμαστε καλοί γονείς».


Διαφ.
Η άποψη τοu Γιώpγου Λιάγκα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο ως γονέαΚαι πρόσθεσε “δεν με παρατήρησε, ήμουν σε μια γωνιά έκανα μπάνιο μόνος μου, πολύ γλυκός πατέρας. Υποκλίνομαι στους ανθρώπους, γιατί το σημαντικότερο, εκεί...Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία αποκάλυψη στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, με αφορμή την αναφορά που έκανε ο Στέλιος Παρλιάρος, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Που είδε ο Γιώργος Λιάγκας τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής «ας με συγχωρέσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος που θα το πω, δεν έχω πάρει την άδειά του, αλλά θα το πω, γιατί αυτό με χαρακτηρίζει ότι καμιά φορά κάνω του κεφαλιού μου. Τον είδα το καλοκαίρι σε μια παραλία της Αττικής με το παιδάκι του που το μάθαινε σκι. Επειδή συγκινούμαι πάντα με τους γονείς και δακρύζω και συγκινούμαι πολύ, είναι πολύ γλυκός πατέρας».

Η άποψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο ως γονέα

Και πρόσθεσε “δεν με παρατήρησε, ήμουν σε μια γωνιά έκανα μπάνιο μόνος μου, πολύ γλυκός πατέρας. Υποκλίνομαι στους ανθρώπους, γιατί το σημαντικότερο, εκεί που δίνουμε εξετάσεις οι άνθρωποι, για μένα τουλάχιστον, είναι να είμαστε καλοί γονείς».


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: