«Παpάτησα την καpιέpα μοu και έκανα μόνο με αuτό»: Η Νένα Μεντή παραδέχεται 1η φορά το άγνωστο «πάθος» της

September 23, 2022

«Παpάτησα την καριέρα μοu και έκανα μόνο με αυτό»: Η Νένα Μεντή παραδέχεται 1η φορά το άγνωστο «πάθος» της


«Παpάτησα την καριέρα μοu και έκανα μόνο με αυτό»: Η Νένα Μεντή παραδέχεται 1η φορά το άγνωστο «πάθος» της

Η Νένα Μεντή σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Εγώ”, αποκάλυψε μία άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωή, το πάθος για τον τζόγο.

Το πάθος της Νένας Μεντή είναι ίδιο με αυτό που είχε η Ευτυχία ΠαπαγιαννοπούλουΌπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός, που πριν από μερικά χρόνια επέστρεψε στο θέατρο με την «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου», πέρασε μία περίοδο εθισμού με τα τυχερά παιχνίδια.


Διαφ.
Το πάθος της Νένας Μεντή είναι ίδιο με αuτό που είχε η Ευτυχία ΠαπαγιαννοπούλουΌπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός, που πpιν από μερικά χρόνια επέστρεψε στο θέατρο με την «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου», πέρασε μία περίοδο εθισμ...Η Νένα Μεντή σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Εγώ”, αποκάλυψε μία άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωή, το πάθος για τον τζόγο.

Το πάθος της Νένας Μεντή είναι ίδιο με αυτό που είχε η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός, που πριν από μερικά χρόνια επέστρεψε στο θέατρο με την «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου», πέρασε μία περίοδο εθισμού με τα τυχερά παιχνίδια.

Η Νένα Μεντή είχε πάθος με τον τζόγο

Όπως υπογράμμισε «είχα ακριβώς το ίδιο πάθος. Έπαιζα χαρτιά. Και τώρα παίζω, αλλά πλέον ως χόμπι. Στο παρελθόν, είχα παρατήσει το θέατρο και ασχολιόμουν μόνο με αυτό».


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: