Αποκαλύψεις-σοκ για το φονικό στην Μάνδpα: Εντοπίστηκε η μοιpαία καραμπίνα στο σημείο – «Φωτιά» βάζει η δήλωση τοu πρώην δικηγόροu του πατέρα (video) – Έγκλημα

November 3, 2022

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον θάνατο ενός 17χρονου αγοριού στη Μάνδρα, το οποίο βρέθηκε χθες (3/11) νεκρό με μία σφαίρα στο κεφάλι στη στάνη της οικογένειας.


Διαφ.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο 14χρονος αδελφός του άτυχου ανήλικου ομολόγησε ότι σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο στη στάνη της οικογένειας στην Μάνδρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή την ώρα ο 14χρονος κατευθύνεται στον τόπο του εγκλήματος, ώστε να υποδείξει το σημείο όπου πέταξε το όπλο του φόνου.

Νωρίτερα, η δημοσιογράφος της εκπομπής T-live, Ρένα Κουβελιώτη εντόπισε ένα όπλο που βρέθηκε στο σημείο και κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για την καραμπίνα με την οποία ο 14χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του. Την ίδια ώρα, το Χαμόγελο του Παιδιού αποκάλυψε ότι δέχθηκε δύο καταγγελίες για κακοποίηση των συνολικά οκτώ ανήλικων τέκνων της οικογένειας από τον ίδιο τους τον πατέρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: