Δίκη Άλκη: Οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στις φυλακές Διαβατών και φώναξαν συνθήματα υποστήριξης στους κατηγορούμενους

January 17, 2023
50 άτομα έδωσαν ραντεβού έξω από τις φυλακές Διαβατών για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη.

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. χθες (17/01) αργά το βράδυ όταν μια ομάδα περίπου 50 ατόμων βρέθηκε έξω από τις φυλακές Διαβατών και φώναξε συνθήματα υποστήριξης για τους κρατούμενους που επρόκειτο να δικαστούν σήμερα(18/01) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Άλκη Καμπανού.


Διαφ.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων για να αποτραπεί οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια. Το περιστατικό σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, oι συγκεντρωμένοι νεαροί κινήθηκαν μαζικά και προς τη Διεύθυνση Μεταγωγών, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις φυλακές και φώναξαν εκ νέου συνθήματα.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έλαβαν εντολή να ελέγξουν τα άτομα. Από τον έλεγχο των ατόμων προέκυψε ότι είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ που θέλησαν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: