«Τον περνάω 10 χρόνια, το έχουμε συζητήσει…»: Η Ελένη Χατζίδου μιλά 1η φορά για τη διαφορά ηλικίας με τον Ετεοκλή Παύλου

January 19, 2023

«Τον περνάω 10 χρόνια, το έχουμε συζητήσει…»: Η Ελένη Χατζίδου μιλά 1η φορά για τη διαφορά ηλικίας με τον Ετεοκλή Παύλου


Διαφ.

Η Ελένη Χατζίδου με αφορμή την πρώτη συνέντευξη της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας τους που ακούστηκαν από τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Κώστα Ραπτόπουλο, θέλησε να τοποθετηθεί στο Breakfast @ Star.Αρχικά, η Μαίρη Αργυριάδου χαρακτήρισε «ψιλοάθλιο» το σχόλιο του ραδιοφωνικού παραγωγού, με την Ελένη Χατζίδου να απαντά με δυσαρέσκεια. «Περνάω τον Ετεοκλή 10 χρόνια, το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές. Δηλαδή είναι δυνατόν να συζητάμε τέτοια πράγματα;».

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει την κοινωνία μας ενώ αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα.

Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με αφορμή τον χωρισμό μου από τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο. Καμιά ηλικιακή ομάδα, γυναίκα ή άνδρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός», έγραψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην ανάρτησή της στο Instagram, το βράδυ της Πέμπτης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: