«Γλυτώσαμε τα χειρότερα»: Το νέο μήνυμα της Ασημίνας μετά το ατύχημα του Χρήστου Δάντη

February 16, 2023

«Γλυτώσαμε τα χειρότερα»: Το νέο μήνυμα της Ασημίνας μετά το ατύχημα του Χρήστου Δάντη


Διαφ.

Ο Χρήστος Δάντης είχε ένα ατύχημα στη Θεσσαλονίκη, και η Ασημίνα Χατζηανδρέου που βρέθηκε στο πλευρό του το αποκάλυψε με ανάρτησή της.



Πιο συγκεκριμένα, κατά την προετοιμασία της νέας του εμφάνισης, ο τραγουδιστής βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του. Όπως ήταν επόμενο η είδηση αυτή ανησύχησε αρκετά τους θαυμαστές του.

Η σύντροφός του, Ασημίνα, έγραψε στην ανάρτησή της στα  social media:

«Εκ μέρους του συντρόφου μου, Χρήστου Δάντη, ζητούμε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινή του εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του και όπως φαίνεται δε μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός.

Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου και συνέχισε:

«Πιστεύω στη δύναμή σου. Όλα καλά θα πάνε. Είμαι δίπλα σου».

Χρήστος Δάντης

Λίγες ώρες μετά η όμορφη πρώην παίκτρια του Survivor θέλοντας να ενημερώσει για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή, καθώς όπως έγραψε, έλαβε πολλά μηνύματα, έγραψε πως:

«Πόσο μας τρόμαξες ρε γαμώτο σου… Ζητάω συγγνώμη που δεν έχω προλάβει να απαντήσω στα αμέτρητα μηνύματά σας που αφορούν την κατάσταση υγείας του Χρήστου.

Ανεβάζω στόρι για να σας ηρεμίσω γιατί καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχετε κι εσείς μια εικόνα. Γλιτώσαμε από τα χειρότερα. Σας ευχαριστώ για το νοιάξιμο και την συμπόνια που μου δείξατε αυτές τις ώρες. Επιστρέφουμε σήμερα Αθήνα».

Χρήστος Δάντης

Ο Χρήστος Δάντης επέστρεψε στα social media μετά το ατύχημά του και δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Ασημίνα, όπου έγραψε: «Κοίτα που ενώ υποσχέθηκα χθες ότι θα φροντίζω εγώ να χαμογελάς, φρόντισες εσύ για άλλη μια φορά».

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής έγραψε: «Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλων σας».

Χρήστος Δάντης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: