Δεν ξέρει τι να κάνει ο Ατζούν, στον… αέρα το Survivor: Έφυγε και το τέταρτο φαβόρι, νωρίτερα ο τελικός στην Αθήνα;

April 26, 2024
Ο Ατζούν βρίσκεται σε αμηχανία στο Survivor, μετά την αποχώρηση του τέταρτου φαβορί. Είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί ο τελικός στην Αθήνα νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν.

Δεν ξέρει τι να κάνει ο Ατζούν, στον… αέρα το Survivor: Έφυγε και το τέταρτο φαβόρι, νωρίτερα ο τελικός στην Αθήνα;


Διαφ.

Ο Γιάννης Περπατάρης αποχώρησε από το Survivor, χθες, Πέμπτη, στη μονομαχία αποχώρησης και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, στην πρώτη μεικτή μονομαχία, Γιάννης Περπατάρης, Δώρα Νικολή, Χριστόφορος Ταξίδης και Θοδωρής Τουρκογεώργος ρίχτηκαν στον αγώνα για την παραμονή τους στο Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες ότι σε αυτή τη μονομαχία δεν θα έπαιζαν ρόλο τα καλύτερα στατιστικά από τους τέσσερις διαγωνιζόμενους, αλλά θα προέκυπταν τα δυο ζευγάρια από κλήρωση. Έτσι, τα ματσαρίσματα είχαν κριθεί.

Ο Γιάννης Περπατάρης ηττήθηκε και αποχωρεί από το Survivor

Συγκίνηση κατά την αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη

Σούργελο… Να σου δώσω ένα χαστούκι: Χαμός στο Survivor με Σταυρούλα, έσπρωξε τον Περπατάρη μπροστά σε όλους

Ο Γιάννης Περπατάρης έχει μπει στο στόχαστρο όλων των παικτών του Survivor, μετά την απειλή του ότι θα δώσει χαστούκι στη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Κατά του Γιάννη Περπατάρη όλoι οι παίκτες του Survivor

Προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Γιάννης Περπατάρης

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας προσπάθησε να δικαιολογηθεί υπογραμμίζοντας ότι όσα είπε ήταν πάνω στους παλμούς του, με τη Σταυρούλα να μην του αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό και όλους τους συμπαίκτες της, με πρώτο τον Σταμάτη Ταλαδιανό, να τάσσονται στο πλευρό της, προκειμένου να την υπερασπιστούν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: